10 mars 2018 West Bromich Leicester Speltips

Speltips inför Leicester – Huddersfield 1/1: Målspel i fokus

Vårt fokus hamnar minsann på målmarknaden när Leicester City och Huddersfield Town gemensamt tar sig an det nya året med en härlig match i Premier League.

Det är ingen större överraskning att Leicester utses till solklara favoriter inför måndagens hemmamöte med Huddersfield i Premier League. Spelbolagen ger en bit under 1,70 gånger såsen för det raka spelet. Det får oss att rygga tillbaka och kika direkt på andra marknader.

Det är trots allt ett lag med fem raka matcher utan vinst som vi pratar om, även fall det i ärlighetens namn sett allt bättre ut rent spelmässigt från mitten av november och framåt. Därtill ska sägas att det är ett hemmalag som hade behövt tre poäng i matchen. Det är en approach som förmodligen påverkar matchbilden ganska kraftigt.

För motståndet står ett Hudderfield som har hittat tillbaka till det mer svårslagna spåret. Nu har motståndarlagen varit av lite sämre kaliber visserligen, men fyra raka utan vinst är bättre än formen under november månad. Laget har dessutom gjort mål i fem av sina sex senaste matcher och har bara misslyckats att näta mot ligans kanske bästa försvar, Burnleys.

Det kan bli öppet här

Som vi varit inne på tidigare i texten är känslan att Leicester gärna öppnar upp den här matchen lite. Det finns ingen större anledning att låta sig dras ner i gästernas förmodat låga tempo, utan en intensiv press från hemmalaget kan öppna för ett tidigt mål. Ett sådant scenario hade fått fart på det hela.

Robert Huth och Danny Simpson är fortfarande skadade för hemmalaget. Det är avbräck som går att hantera och som Leicester lärt sig att spela utan under en längre period nu.

Värre är det för gästerna, som saknar spelare som Elias Kachunga, Philip Billing och Jon Gorenc Stankovic. Här vågar vi lova att det är tyngre avbräck att försöka ratta.

Vi tror på en öppen matchbild och det bör rendera i mål. Båda försvaren har darrat mycket på sistone. Det straffar sig här. Båda lagen göra mål spelas till 2,05 gånger såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, måndag 1/1

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 60%
X: 25%
2: 17%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 54%