Speltips inför Leicester – Liverpool 1/9: Rivstartar lördagen!

Spelbloggare Publicerat: 30 August 2018

Lördagens Premier League rivstartas med ett spännande möte mellan Leicester City och Liverpool på King Power Stadium – och från oss presenteras en skrälltanke, utformat som speltips.

Annons:

Årets största hinder hittills väntar Liverpool, som inlett Premier League storstilat och alltmer ser ut som det främsta hotet för mästarna Manchester City. Tre av tre matcher är vunna; över West Ham United, Crystal Palace samt Brighton & Hove Albion.

Den stora skillnaden mellan Liverpool nu och för exakt ett år sedan är – stabiliteten. Helt andra bullar nu, en klart mer balanserad trupp och faktum är att inte ett enda mål släppts in i de tre spelade matcherna. 7-0 i målskillnadskolumnen.

Nu kan det emellertid komma att se annorlunda ut, när ett formstarkt och ofta – vilket undertecknad pekat på vid flera tillfällen – underskattat Leicester står för motståndet…

Leicester förlorade förvisso premiären borta mot Manchester United på Old Trafford, men insatsen lovade mycket och därefter har såväl Wolverhampton som Southampton värjts undan. Dessutom är man vidare i Ligacupen via en 4-0-kross av Fleetwood Town i veckan.

Fortsatt är anfallsspjutet och landslagsmannen Jamie Vardy indisponibel, avstängd, för Leicester. Utöver det saknas skadade Matty James. Liverpool frånvarolista pryds blott av Alex Oxlade-Chamberlain och Dejan Lovren.

Leicester plusspelas

Liverpool har nästan allt. Offensiven. Numera defensiven. Spets och bredd. Undertecknad rekade dem som vinnare av Premier League till oddset 5,00 inför spelåret och tron på dem är förstås bara stärkt efter de tre inledande matcherna.

Anmärk väl dock att Leicester tillhör den skala av lag som ofta underskattas av spelbolagen och marknaden – och så även här. Inför hemmapubliken på King Power Stadium är de inte att räkna bort…

De fyra matcherna som Leicester spelat under året har alla lämnat positiv eftersmak – och de har visat uppförmågan att såväl föra danserna som att vara den tillbakalutade parten. Mestadels av den senare nämnda varan väntas det bli här, om än kanske inte fullt ut.

Med hemma-/bortafaktorn inbakad i analysen är det svårt att se Liverpool som så enorma favoriter som oddssättarna vill få det till. Förvånas inte om det blir på tal om en skräll, eller att Leicester åtminstone skapar nerv av det hela.

Ett rakt skrällspel skulle kunna sitta på sin plats, men vi vill ta det säkra före det osäkra med hänsyn till Liverpools enorma kvalitéer och spelar därför Leicester med +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de torskar med uddamålet – till dubbla insatsen hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 400% extra upp till 400 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn!
Spelstopp: 13:30, lördag 1/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.