11 februari 2019 Alavés Levante Speltips

Speltips inför Levante – Real Sociedad 9/11: Högoddsare från Spanien

Svårighetsgraden höjs avsevärt inför fredagens Primera División-match mellan Levante och Real Sociedad – med ett speltips till oddset 3,50.

Annons:

Som det vänt i Levante… En makalös utveckling, på kort tid.

Från upprepade käftsmällar i upptakten av serien, bortsett från 3-0-krossen av Real Betis i premiären, till att ha fyra segrat fyra matcher i följd och fixa ett 1-1-kryss mot Villarreal förra veckan – på bortaplan. Laget svävar bland molnen och hoppas stanna kvar där uppe.

Under den där vinstsviten hittas bland annat, framförallt, en bortaskalp mot Real Madrid. Vilka höjder de visat prov på, va?

Detta har fört Levante upp närmare tabellens toppskikt och även om de mest sannolikt inte är där för att stanna ända in i kaklet, är det bara att höja på hatten. Tre pinnar skiljer till Champions League-området och fyra till den helt otippade tabelltvåan Espanyol.

Nästan helt omvänd är situationen i Real Sociedad, som varit en bra bit från den nivå de väntats vara på: resultatraden står i 3-4-4. Gemensamt med Levante har de att höjderna varit höga och dalarna djupa. Lite mittemellan var det när det blev ett hemmakryss mot Sevilla senast. En del av ta med hit, en del att justera.

Krysset lockar

Att plocka ut en vinnare från kvällens möte i den spanska förstadivisionen är närmast omöjligt och vi landar i att sannolikheten för ett kryss bör anses större än vad oddsen vill understryka – 3,50…

Levante har visat kunna mäta krafterna med de bästa i Primera División, men det måste slås fast att de presterat över deras normala kapacitet och att en reaktion skulle kunna komma när som helst.

Vi har dock, som det ser ut just nu, full respekt för Levante och vad de presterar. Real Sociedad kan emellertid ha fått lite mersmak från 0-0-krysset mot Sevilla senast och har det facto kryssat tre av de fyra senaste matcherna.

Hemmaplansfördel för Levante i bättre form, ett på pappret mer slagkraftigt Real Sociedad. Två lag som förlorat få matcher på sistone. Jo, vad bäddar detta för, om inte ett spel på det raka krysset?

3,50 är oddset och det tas utan minsta tveksamhet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 9/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.