9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips inför Liechtenstein – Gibraltar 9/9: Sömnpiller utan dess like…

Är det en av årets minst sexiga matcher – Liechtenstein mot Gibraltar? Två av Europas minsta blåbär möter varandra i Nations League och vi räknar med ett sömnpiller utan dess like…

Annons:

Blev ni trötta bara av att läsa rubriken? Det kan vi förstå.

Två pytteländer. Två pyttefotbollsnationer. En match, fylld av amatörspelare på planen. Långtifrån landslagsfotbollen i dess esse, men samtidigt rätt charmerande. 20.45 är det avspark på Rheinpark Stadion och för den intresserade visas matchen på C More Play.

Föga förvånande förlorade såväl Liechtenstein som Gibraltar deras premiärmatcher i UEFA Nations League. Liechtenstein föll med 1-2 i bortamötet mot Armenien och Gibraltar med 0-2 när de fick besök av Makedonien. Fullt acceptabla insatser, trots allt – utifrån deras måttstockar, speciellt för Gibraltar som fått av vana att förlora med förkrossande siffror nästan oavsett motstånd.

Här är det Liechtenstein som får axla det solklara favoritskapet – och det med all rätt. Gibraltar, bland de absolut sämst rankade i hela Europa, är trots allt flera nivåer under dem. Men tidigare under 2018 plockade de en historisk skalp när Lettland värjdes undan med 1-0 i en vänskapsmatch.

En av de främsta pjäserna i Liechtenstein, mittfältaren Michele Polverino, blev utvisad mot Armenien och missar således den här matchen.

Underspel

Ett sömnpiller, var det…

Förutom att det är en bunt amatörer som tar plats på planen, där Gibraltar trots allt är den klart sämre parten, är det också två uddlösa sådana – och för Liechtensteins del kommer det påverka främst.

Liechtenstein har under en herrans massa år tid använt deras tid och energi åt att fokusera försvarsspel – med lycka, ska nämnas. Framåt saknar de direkt udd.

Gibraltar stod för en uppoffrande försvarsinsats mot Makedonien och höll siffrorna ner till 0-2. Den här matchen kommer i stort påminna om den, där det blir att backa hemåt och försöka sätta käppar i hjulen för hemmafavoriten.

När 90 minuter är summerade är det sannolikt att Liechtenstein står som vinnare, men siffrorna kan mycket väl hållas nere.

Av de sex senaste matcherna har Gibraltar bara hittat nätet vid ett tillfälle. Det tror vi inte att de lyckas med här heller.

Under 2,5 mål spelas till dubbla insatsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 20:45, söndag 9/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.