Speltips inför Liverpool – Dortmund 22/7: Försäsongen drar igång

Spelbloggare Publicerat: 22 July 2018

Hyllade Jürgen Klopp ställs mot sin ex-klubb, Borussia Dortmund, med sitt Liverpool när försäsongen tar fart på största allvar. I stort ser det ut som en oviss match, varpå ett skrällspel sitter väl på sin plats.

Annons:

International Champions Cup är tillbaka, där de största klubbarna mäter deras krafter med varandra i förberedelser inför spelåret som väntar runt hörnet.

Här har vi två storklubbar som möter varandra på Bank of America Stadium i North Carolina, USA. Det är dock med en hel del avbräck, inte minst spelare som fortfarande är på semester.

För Liverpool är Oxlade-Chamberlain, Mignolet, Lovren, Alexander-Arnold, Henderson och Firmino borta. Och för Dortmund? Weigl, Guerreiro, Kagawa, Delaney, Bürki samt Akanji. Flera stora namn.

Men ett glädjebesked är att Liverpools Mohamed Salah är frisk, hel och redo för spel. Han har, som säkert bekant, haft skadeproblem sedan Champions League-finalen mot Real Madrid.

Det var också den stora höjdpunkten för Liverpool under fjolåret, succén i Champions League med en silvermedalj. Nu hoppas man kunna komma in med samma styrka när Premier League startar.

Dortmund har haft flera tuffa år och till och med tappat deras status som nummer två i Tyskland. Kan de komma tillbaka till den absoluta toppen? Transferperioden har hittills inte bjudit på någonting storartat, men kvaliteten finns. Det är uppenbart.

Oviss match

I en normal tävlingsmatch, på neutral plan, hade undertecknad kunnat köpa de här oddsen – med Liverpool som rätt klara favoriter att vinna.

En vänskapsmatch som denna, det är en helt annan sak. Det ska roteras friskt. Kommer mer eller mindre ställas ut två olika startelvor. Prestationen är överordnad resultatet. Det är varför International Champions Cup brukar bjuda på en hel del skrällar, som annars skulle varit mindre tänkbara.

Nu ska det också nämnas att Dortmund har stora kvalitéer. Se bara på spelare som Marco Reus och Mario Götze…

Den ojämnhet som Liverpool visade upp under fjolåret, och även innan dess, kan också spela in. Kan bli såväl flipp som flopp.

3,25 x insatsen för den raka tvåan är schysst betalt och tas.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Dortmund vinner, rak tvåa
Odds: 3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 22:00, söndag 22/7
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.