18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips inför Liverpool – Fulham 11/11: Käppar i hjulen

Tabelljumbon Fulham, som helt och hållet tappat stilen, ska försöka sätta käppar i hjulen för ett lite omskakat Liverpool på Anfield i söndagens tidiga Premier League-batalj. Lyckas de?

Annons:

Precis som väntat har Fulham haft enorma problem att hantera konkurrensen i Premier League, som de från Championship studsade upp till inför spelåret. Facit med 11 matcher spelade är – ynka en vinst, fem pinnar och med det en jumboplats.

I första hand är det inte på en arena som Anfield pinnarna ska trilla in för Fulham, men ett försök är det såklart värt och en, i deras mått mätt, stark prestation skulle kunna höja moralen inför framtida uppgifter även om det inte skulle räcka till att undvika förlora. Laget behöver allt positivt de kan få och hämta.

Liverpool blev svårt omskakat i veckans match borta mot serbiska Röda Stjärnan; skapade knappt ett knyst och förlorade matchen med 0-2. Därmed är det helt öppet i jakten på en Champions League-plats. Galen missberäkning från Jürgen Klopp och hans mannar, som man annars sällan ser i närheten av så uddlösa.

Här i Premier League ska serieledande Manchester City sättas vidare press på. Två poäng skiljer upp till dem och däremellan hittas även Chelsea, som drar fördel enbart i målskillnadskolumnen.

Upp emot åtta spelare riskerar missa matchen för Liverpool, däribland Dejan Lovren, Naby Keita och Jordan Henderson. Fulham saknar Joe Bryan och har Kevin McDonald osäkra.

Hög mållina

Vad sysslade Liverpool med i Belgrad? En 0-2-förlust mot Röda Stjärnan. Försvinnande få chanser skapade, utifrån vad som skulle väntas. Detta misstänker vi kunna ha skakat om dem och kan således påverka den här matchen.

Det saknades helt och hållet udd i Liverpool, trots ett massivt bollinnehav och att man har klasser bättre spelare på varenda position i startelvan.

Nu kan det också roteras lite i Liverpool, ryktas det om. Kan vara smart för att enklare tända till och lämna vad som hänt bakom.

Fulham har förlorat sex matcher efter varandra och över året släppt in flest mål i hela Premier League; 29 stycken på 11 matcher. Lite bättre har det dock sett ut de senaste matcherna; först med en 0-2-förlust mot Manchester City och sedermera en 0-1-dito mot Huddersfield Town. Båda matcher på bortaplan.

Tror att Fulham, som heller inte målat på tre matcher, åtminstone kan se till att inte förnedras här. Målsnålt?

Under 4,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid fyra – spelas till 1,83x hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 4,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00, söndag 11/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.