4 februari 2020 Liverpool Shrewsbury Speltips

Speltips inför Liverpool – PSG 18/9: CL-premiärens höjdpunkt!

Hur skulle det inte kunna bli en målfest utav det här? Liverpool mot PSG på Anfield. Räkna med fart, fläkt och – mål, mål, mål!

Annons:

Fem matcher, idel vinster.
Fem matcher, idel vinster.

Ännu har Liverpool och Paris Saint-Germain perfekta facit spelåret 2018/19, i respektive serie. För fransosernas del kommer det kanske inte superchockerande, så extremt mycket bättre material de har än toppkonkurrenterna.

Och Liverpool har vi på Spelbloggare vid flera tillfällen höjt upp som en mycket klar titelkandidat i Premier League, liksom aktierna ser hyfsade ut i Champions League, som de blev finalister i under fjolåret.

Trots att Liverpool spelat så pass fin fotboll och löst så pass bra resultat, finns det utrymme att växa på flera områden. Den offensiva trion, som sätter skräck i vilket världsförsvar som helst, har inte varit helt prickfria. Lite ineffektivt i sina stunder. Och bara detta faktum visar väl på vilken potential som finns?

PSG vilade Mylian Mbappé och Neymar senast mot Saint-Ètienne och vann trots det med fyra mål mot noll – en typ av siffror som blivit lite av en vana för klubben. De stora utmaningarna väntar just här i Champions League och bättre att rivstarta mot Liverpool kan det väl knappast bli?

Två av världens starkaste offensiver

Premiärer kan vara lite ovissa. De tenderar inte sällan att bli lite mer tillknäppta. Nu handlar det också om två världslag som garanterat har all respekt i världen för varandra.

Men ja, med dessa spelare på banan – då kan man väl inte tro på annat än att proppen ska åka ur? Att det ska bli mål i flertalet?

Lagen har båda två av världens starkaste topptrior. PSG med eminenta Mbappé-Cavani-Neymar och Liverpool med Salah-Firmino-Sané. Där finns kvalitéer som klart överordnar respektives försvarsstyrka. Dessa är dessutom uppbackade av ännu mer klass.

Ännu en faktor som starkt talar för målen är att PSG:s balansspelare, Marco Verratti, är avstängd. Med honom vid sidan om förloras en hel del stabilitet.

Det är i båda lagens natur att trycka på framåt och med den spetsen som finns på banan ser vi värde i de olika överspelen på målmarknaden.

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre strutar – blir spelet till 1,74x hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 400% extra upp till 400 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, tisdag 18/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.