Speltips inför Liverpool – West Ham 24/2: Spänn fast säkerhetsbältena!

Spelbloggare Publicerat: 21 February 2018

Ett Liverpool i toppform tar emot ett desto kallare West Ham United på klassiska Anfield under lördagseftermiddagen. Här är det på plats att syna målen!

ODDSBOOST! Få hela 6,00 istället för 1,22 för Liverpool att vinna matchen – klicka här!

Lördag, klassisk avsparkstid, är det alltså Liverpool mot West Ham – samt ett flertal andra matcher – på den utsökta Premier League-menyn. Matchen är handplockad som TV-valet hos Viasat och ses bäst på deras kanal Viasat Premium eller streamas via Viaplay.

Liverpool har fått en och en halv veckas vila inför matchen, från den brutala krossen av Porto – med 5-0, på bortaplan! Därmed är klubben klar för kvartsfinal i Champions League, där ambitionerna är stora. Det finns större pjäser kvar, som Manchester City, Barcelona och Real Madrid, men när Liverpool når deras höjder är de svårstoppade.

Talar för dem: högstanivån. Emot dem: lägstanivån. Det kan även appliceras på toppstriden i Premier League. Laget är placerade på tredjeplatsen, alltså i CL-området, men det är tätt neråt och varenda snedsteg kan komma att visas förödande när spelåret sedermera ska summeras.

Under David Moyes har West Ham lyft. Det är odiskutabel fakta – titta bara på tabellen! Men förblindas inte av deras tolfteplats. Den undre tabellhalvan är fruktansvärt tät och till under strecket har de så lite som fyra poäng till godo – och är det någonting vi lärt oss i Premier League, är det att det vänder fort.

Kan passera linan på egen hand

Är det en sak man närmast kan räkna med när Liverpool är ena halvan av en match är det – mål! I stora plural.

Extra påtagligt är det när de spelar hemma på Anfield. Då finns det bara en väg i sikte: framåt. Det betyder alltid mål framåt och ofta dito bakåt. Sex raka hemmamatcher har innehållit minst tre mål och fyra av dem minst fyra.

Skadeproblemen för West Ham underlättar sannerligen inte deras redan tuffa uppgift i att neutralisera motståndarnas offensiv. Bland de som riskerar missa matchen hittar vi José Fonte och Arthur Masauaku – defensiva avbräck!

Att West Ham kommer försöka bromsa upp Liverpools framfart är tveklöst, men det är klart lättare sagt än gjort. Omställningsmöjligheterna lär dock dyka upp och framåt finns det stora kvalitéer i spelare som Marko Arnautovic samt Chicharito. De båda målade i 2-0-vinsten över Watford senast.

Ännu tycker undertecknad inte att West Ham fått ut i närheten av maximalt av deras offensiv under säsongen. Prestationen senast indikerade emellertid på vad som faktiskt finns att hämta.

Liverpool kan passera ett flertal mållinor på egen hand om de har en bra dag på jobbet och ska räknas som storfavoriter, men vi räknar verkligen inte bort West Hams chanser att få pryda målprotokollet för den delen heller.

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre baljor – spelas till 1,67x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 16:00, lördag 24/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: