7 augusti 2019 Krasnodar Porto Speltips

Speltips inför Lokomotiv Moskva – Porto 24/10: Specialspel

En av veckans minst heta Champions League-bataljer står mellan Lokomotiv Moskva och Porto, men mycket är alltjämt i potten och spelvärde är identifierat.

Annons:

Det är sällan som Lokomotiv Moskva får äran att företräda Ryssland ute i Europas finrum, Champions League. Inför denna sejour, senast 2005. Här har de förlorat deras två inledande matcher, mot Galatasaray respektive Schalke 04, och är således svårt pressade. Måstematch, trean måste intensivt jagas.

Sett till formen så ser utsikterna också hyfsade ut. Senast värjdes Rostov av med 2-1 och dessförinnan plockades en storskalp till 1-0-vinst när CSKA Moskva besöktes. Två toppkonkurrenter, två superinsatser.

Klart bättre chanser till ett slutspelsäventyr har, utan tvekan, Porto. Gruppen toppas, jämsides med Schalke 04, efter en vinst och ett kryss. Klubben är förvisso en bra bit borta från det europeiska toppskiktet, men lotterna i den här fasen var tacksamma och här kan ett storkliv mot åttondelsfinalen tas.

Fedor Smolov och Jefferson Farfán, på skadelistan, rapporteras missa matchen för Lokomotiv Moskva, som också har Aleksandr Kolomeytsev samt Meciej Rybus osäkra. Gästerna saknar Vincent Aboubakar, Tiqinho Soares och Chancel Mbemba och eventuellt Hernani och Otávio.

Bwin fel ute

De traditionella marknaderna lockas inte särskilt mycket såhär på förhand. Oddssättarna, tillsammans med spelarna, har en position som täcker de största värdeluckorna och då tar vi och letar på andra håll.

Det är fokus på korten och specifikt vilken sida som får syna flest av dessa, ostskivorna. Där lutar vi åt Lokomotiv Moskva, av flera orsaker.

Talar emot spelet är såklart att ryssarna har hemmaplan. Det påverkar sannolikt matchbilden och kan även i viss mån påverka domaren och dess beslutsfattande.

Porto ska dock vara de som greppar tag i taktpinnen, för dansen och ska ses med bäst chans till de tre pinnarna. Att Lokomotiv Moskva dessutom kan behöva bli desperata, läs: nästan måste vinna, är risken att de går över gränsen.

2,80 x insatsen dukar Bwin upp för att Lokomotiv Moskva får syna flest ostskivor, vilket kan jämföras med William Hills 2,20 för nästan samma spel, med skillnaden att även de röda korten räknas in. Där är de senare nämnda klart mer rätt ute.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Flest gula kort: Lokomotiv Moskva
Odds: 2,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 21:00, onsdag 24/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.