Speltips inför Los Angeles FC – LA Galaxy 27/7: Revansch i derbyt

Simon Pålsson Publicerat: 26 July 2018

LA Galaxy har hittat formen i MLS och med en het Zlatan Ibrahimovic bör laget ha goda möjligheter att ta poäng borta mot rivalen Los Angeles FC i derbyt.

Annons:

Äntligen dags för ännu ett hett derby på den amerikanska västkusten, där Zlatan Ibrahimovic och svenskens LA Galaxy letar efter revansch mot lokalrivalen Los Angeles FC. Senast blev det uddamålsförlust, 4-3, efter en galen historia. Nu är lagens förutsättningar annorlunda.

Efter en svag inledning på säsongen har både Zlatan och hela laget lyft sig ordentligt under sommaren. Nu ser LA Galaxy väldigt farliga ut och kommer förmodligen att ta sig till slutspel om det inte skiter sig på vägen. Det ser åtminstone mycket mer lovande ut, både spel- och resultatmässigt, för närvarande.

Zlatan Ibrahimovic har hittat målformen och är såklart ständigt bidragande till lagets framgångar, men än viktigare är att stabiliteten är en helt annan. Det bådar gott.

Spelbolagen underskattar Galaxy

Efter att ha varit väldigt starka under inledningen på säsongen har det sinat lite för Los Angeles FC sista veckorna, med tre poängtapp på de fyra senaste ligamatcherna. 5-1-förlusten borta mot Minnesota United senast var allt annat än en bra insats och därmed finns det viss anledning till oro här. Laget ligger nu femma i tabellen och och har faktiskt inte mer än fyra poäng till godo på just LA Galaxy.

Som vi var inne på tidigare har LA Galaxy höjt sig sista veckorna och har nu fem raka utan förlust. Det är väldigt bra i förhållande till hur det såg ut i början av säsongen, då det kändes darrigt. Med tre raka vinster känns trenden också ständigt på uppåtgående för laget.

Spelbolagen håller hemmalaget som klara favoriter, men vi tror att gästande LA Galaxy har goda möjligheter att ta poäng.

LA Galaxy +0,5 spelas till 2,04 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  LA Galaxy +0,5
Odds:  2,04 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  o4:30, fredag 27/7
TV:    eurosport logo
Stream:    eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.