17 februari 2019 malmö ff degerfors speltips svenska cupen

Speltips inför Lunds BK – Malmö FF 22/11: Målspel hämtas

Det finns ett stort favoritskap som vilar på Malmö FF inför mötet med Lunds BK i Svenska Cupen. Vinst krävs för att ta sig till gruppspelet.

Annons:

Det är dags för den sista cupmatchen i Svenska Cupen för den här hösten och nu är det Malmö FF som ska kliva in i handlingarna. På grund av ett fullspäckat schema med både allsvensk Europastrid och spel i Europa League-gruppspelet har den här matchen fått skjutas upp till efter säsongens slut i Sverige.

Huruvida det här är en stor fördel för något av lagen låter vi vara osagt, men klart är i alla fall att det här är sista gången som Lunds BK spelar match 2018. Malmö FF däremot spelar hemma mot Genk i Europa League på torsdag, ett möte som verkligen är viktigt och där den här matchen fungerar som en perfekt uppvärmning.

Det är självklart att Malmö FF är favoriter här, men det säger sig själv att det kan vara svårt med den här typen av motstånd. Klostergårdens IP i Lund är inte heller den charmigaste av platser att spela tävlingsfotboll – den anrika och nostalgiska känslan till trots – någonting som är en klar fördel för hemmalaget. Att matchen spelas på plast är inte heller någonting MFF älskar.

Ett givet målspel

Malmö FF föll i det här stadiet av Svenska Cupen för ett par år sedan då Landskrona Bois, också ett lag från Division 1 Södra på den tiden, blev för svåra. Nu är frågan om ett annat skånskt lag kan ställa till det lika mycket.

Lunds BK slutade sjua i Division 1 Södra under säsongen och var aldrig riktigt nära att blanda sig i toppstriden, åtminstone inte när det väl drog ihop sig. 49 insläppta är några för mycket för att hota på allvar, men 53 framåt är däremot bland det bästa som lagen i serien presterade. Med allt det sagt ska Malmö FF vara ett gäng nummer för stora.

Uwe Rösler har indikerat att han tänker spela med i princip starkaste lag för att förbereda laget inför nästa veckas match mot Genk och för att se till att vinna matchen. Guillermo Molins ska också få sina första minuter, medan Rasmus Bengtsson, Egzon Binaku och Fouad Bachirou ser ut att vilas.

Känslan är att MFF tar det här utan att bjuda på underhållning. 0-2 ligger väldigt nära till hands säger vår magkänsla.

Under 3,75 mål spelas till 1,91 gånger pengarna hos Unibet. Då får vi halva insatsen tillbaka om matchen slutar med fyra mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,75 mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 22/11
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.