14 januari 2019 Manchester City Wolverhampton Speltips

Speltips inför Manchester City – Basel 7/3: En “walk in the park”

Mindre spännande kunde det knappast vara inför returen mellan Manchester City och Basel i Champions League-åttondelsfinalen, som vi får slå fast redan vara avgjord. Trots detta – ytterligare en klar Cityvinst?

ODDSBOOST: Få helt makalösa 5,00 på Manchester City att gå vidare mot Basel! Gratisstålar? Läs mer om erbjudandet här.

Klasskillnaden var total – från första till sista minut. På St. Jakob-Park, i Schweiz, vann Manchester City med förkrossande 4-0 och därmed är det lilla skrällhoppet helt släckt för Basel när de besöker Etihad Stadium i ett avslaget returmöte.

Men spelvärde finns fortfarande att hämta och en välspelad match kan man förmoda det blir på tal om – som alltid när Manchester City är i farten. Gäller för Basel är att samla krafterna, streta emot och försvara deras heder. Det är knappast chockerande eller kan tituleras som ett fiasko att trilla ur slutspelet mot en motståndare som City.

Manchester City har växt fram till en av de mest lysande stjärnorna i fotbolls-Europa och ses som en av de främsta kandidaterna till CL-titeln. Det är bara att titta på hur dominanta de är i Premier League, som utifrån resultaten i Europa ser starkare ut än på flera år, när de har 16 pinnar ner till tabelltvåan och lokalrivalen Manchester United.

Senast kommer City också från en 1-0-vinst över Chelsea och dessförinnan två stycken 3-0-diton över Arsenal, ena i Ligacupen och den andra i seriespelet. Absolut toppform, med andra ord.

Basel helt ur slag

Utrymme för att experimentera lite smått finns för Pep Guardiola och hans Manchester City och spelare som Gabriel Jesús, jättetalangen Phil Foden och Claudio Bravo kan kliva in i startelvan.

Men oavsett vad – det osar klass, världsklass, om City. Det kan nästan ses som positivt att få lufta fräscha ben och huvuden. Konkurrenssituationen är stenhård och flera spelare vill visa framfötterna, för att stärka deras aktier i truppen.

Basel är en klubb som mått förskräckligt efter uppehållet och på fem matcher har blott en renderat i vinst och resterande fyra i förluster. Efter förlusten i första mötet mot City har det blivit två 0-2-förluster – mot St. Gallen respektive Young Boys.

Därutöver ska det nämnas att schweizarna har Èder Balanta samt Germano Vailati tveksamma för spel här.

Ett till vissa delar förmodat b-betonat Manchester City borde väl trots allt inte ha några större bekymmer här, mot en betydligt sämre motståndare och på hemmaplan?

Manchester City -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de ”bara” vinner med två mål – köper vi till 1,75 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester City -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 7/3
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 0%
X: 0%
2: 0%
Över 2,5 mål: 0%
Under 2,5 mål: 0%