Speltips inför Manchester City – Borussia Dortmund 21/7: Avslagen historia

Simon Pålsson Publicerat: 19 July 2018

Borussia Dortmund blir spelbolagens favorit inför nattens möte med Manchester City i Champions Cup. Anledningen? Båda lagen kommer med reservbetonade lag.

Annons:

Efter en intensiv VM-sommar är det äntligen dags för de europeiska lagen att på allvar förbereda sig inför vad som komma skall till hösten. Den här sommaren blir såklart lite annorlunda då flera av lagen nu kommer att få klara sig utan tunga nyckelspelare under försäsongen.

För att kunna komma fräscha, utvilade och med en mental närvaro till hösten har spelarna självklart fått ledigt efter VM. Det gör att de spelare som gick långt i VM kommer att återvända till träning först i början av augusti månad och därmed inte går att räkna med nu.

För Manchester City gör det att flera tunga spelare inte är tillgängliga under inledningen på försäsongen. Det här året har den engelska storklubben valt att spela International Champions Cup, som är en slags försäsongsturnering som spelas över hela världen med några av de största lagen som medverkar. Prestigen lär vara ganska låg och som vanligt förväntar vi oss en del avslagna matcher här.

Borussia Dortmund favorit här

På grund av att Manchester City saknar sina VM-spelare i inledningen av försäsongen är det ett ordentligt försvagat lag här. Borussia Dortmund hade ett par spelare med i det tyska landslaget, som bekant åkte ut tidigt och därmed kommer att ansluta till försäsongen snart.

Enligt rapporter är Marco Reus, Lukasz Piszczek och nyförvärvet Achraf Hakimi dock inte med mot Manchester City. Det är inte heller spelarna som fanns med i VM.

Alexander Isak gjorde mål i senaste matchen och väntas få speltid även här. På det hela taget lär det vara den typen av spelare – i praktiken reservlaget – som tar plats på båda sidor här. Det kan i för sig medföra en matchbild med spelare som gärna visar sig på styva linan, men mest troligt gör det matchen lite avslagen.

Märk väl att det här också är första eller möjligen andra träningsmatchen för flera av spelarna efter ledigheten. Något vidare tempo tänker vi inte förvänta oss.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,86 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  03:00, lördag 21/7
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.