Speltips inför Manchester City – Liverpool 26/7: Avslaget igen

Simon Pålsson Publicerat: 25 July 2018

Manchester City förlorade försäsongspremiären och ställs nu mot rivalen Liverpool. Det luktar avslaget ännu en gång i Champions Cup.

Annons:

Champions Cup spelas som bekant över ett par olika kontinenter och flera tunga europeiska lag använder turneringen som ett trevligt sätt att få lite matchboll i sina ben inför den kommande säsongen. Precis som befarat har turneringen dock bjudit på en rad rätt avslagna matcher hittills.

Det är inte vidare konstigt. Fotboll är en kontakt- och känslosport i grunden och när det ska spelas matcher utan den där intensiteten blir det också en helt annan typ av fotboll som spelas. Den är inte tillnärmelsevis lika underhållande, men det är en annan femma.

För vår del spelar det mindre roll.

Spelbolagen är nämligen väldigt benägna att få ut odds inför matcherna och det gör att det går att finna trevliga spel även i Champions Cup. Natten till torsdag svensk tid spelar två engelska giganter mot varandra, Manchester City och Liverpool, men av allt att döma ger inte den rivalitet som finns mellan lagen tillräcklig krydda för att få fart på matchen.

Ett målspel igen

Förra gången Manchester City var i farten i den här turneringen stod Borussia Dortmund för motståndet i en match där tyskarna var klara favoriter på förhand. De kunde också leva upp till favorittrycket och vinna med 1-0 i en avslagen historia där båda lagen hade reservbetonade startelvor från början.

Något liknande förväntar vi oss nu. Liverpool har också förlorat mot just Borussia Dortmund under juli månad, men är precis som Manchester City dels utan sina bästa spelare, men också så långt ifrån den där absoluta matchformen att det sätter en tydlig prägel på matcherna.

Senast var underspelet ett klokt val. Vi fortsätter på den inslagna vägen.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 2,08 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  2,08 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  02:00, torsdag 26/7
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.