12 januari 2020 Aston Villa Manchester City Speltips

Speltips inför Manchester City – Newcastle 1/9: Högoddsaren synas

Vårt speltips, alla oddsen och startelvorna inför Premier League-mötet mellan mästaren Manchester City och ett omskakat Newcastle United hittar ni hos oss på Spelbloggare.

Annons:

Stackars, stackars Newcastle…

Som om det inte räcker med stöket mellan den från supporterhåll så omtyckte tränaren Rafael Benítez och klubbledningen, har de fått ett mardrömsschema värt namnet under upptakten av Premier League. Se bara på den här raddan av matcher:

Newcastle – Tottenham: 1-2
Cardiff – Newcastle: 0-0
Newcastle – Chelsea: 1-2
Manchester City – Newcastle: –
Newcastle – Arsenal: –

Att det dessutom inte blev en trea mot Cardiff kan vålla illa, eftersom det mycket väl kan komma att bli noll i de två kommande matcherna och att de då skulle stå på så lite som en inspelad pinne på fem matcher. Förutom detta har Ligacupen trillats ur, via en 1-3-förlust när Nottingham Forest besöktes.

Manchester City ska försöka försvara deras Premier League-titel samt utmana på fler fronter, specifikt Champions League. Kapaciteten har de, det vet vi om, men konkurrensen känns också hårdare nu – åtminstone inhemskt.

Hittills har det blivit klara vinster över Arsenal och Huddersfield Town, med den samlade målskillnaden om 8-1, innan man tappade borta mot Wolverhampton senast. 1-1 borta.

Det finns en del avbräck att ta hänsyn till inför matchen. Manchester City saknar framförallt skadade Kevin De Bruyne, men även Danilo, Eliaquim Mangala och Claudio Bravo. Newcastle har Jonjo Shelvey, Isaac Hayden samt Florian Lejeune out.

Kan smälla åt båda håll

Siffrorna skulle kunna skjuta rakt upp i höjden, upp emot tennissiffror likt mot Huddersfield häromveckan. Det får man i princip alltid se som ett alternativ när Manchester City ställs mot en tippad undre halvan-klubb.

På Etihad Stadium kommer melodin enbart ljuda – full fart framåt… Detta kan dock innebära att det smäller åt andra hållet, utan att det för den delen betyder att det ens behöver vara nära till ett tapp.

City har nu släppt in mål i två raka matcher, mot ”Wolves” och nämnda Huddersfield. Detta medan Newcastle ändå stått för hyfsade insatser mot såväl Tottenham Hotspur som Chelsea, vilka man båda målat mot och förlorat med knappa 1-2.

Minst ett hemmamål är som skrivet i sten och ska vara så fastän De Bruyne är indisponibel och förvånas inte om ”The Magpies” smäller in minst en balja likväl.

Det stora favoritskapet för City, som snudd på ska vara befogat, har öppnat för värden på målmarknaden – större än på de raka skrällmarknaderna…

Att vi får se mål åt båda håll kan förslagsvis köpas till 2,55 gånger degen hos Ladbrokes och det blir vårt speltips inför matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få 1 000 kr bonusspel!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,55 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes
Spelstopp: 18:30, lördag 1/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.