21 september 2019 Manchester City Watford Speltips

Speltips inför Manchester City – Watford 2/1: Galet odds trots allt

Manchester City har haft en fantastisk inledning på säsongen, men nu gäller det att se huruvida laget kan prestera även utan ett par skadade nyckelspelare. Får Watford sota här?

Har inte ett spelbolag, framförallt, blivit lite väl generösa här? Det verkar finnas någon slags tro om mättnad i detta Manchester City, vilket gör att spelbolagen nu vågar skruva upp oddsen lite på hemmalaget. Visst, det finns en del skador och 0-0-matchen mot Crystal Palace senast lämnade en del övrigt att önska, men med tanke på deras facit i år borde de alltid vara favoriter att krossa sina motståndare.

På hemmaplan vet vi också vilket oerhört starkt lag det här är. Toppkonkurrenten Tottenham Hotspur hade inte suck i Manchester för några veckor sedan. 4-1 i det mötet vittnar lite om vad Manchester City kan göra utan att behöva förta sig.

Nu gäster ett formsvagt Watford som krigar i bottenregionen. Visst, alla poäng är lika mycket värda, men vi tar för givet att det inte är här som gästerna har ambitionen att huvudsakligen knipa sina poäng. Watford har å andra sidan ingenting att förlora och kan spela avslappnat.

Spel på handikappmarknaden

Plötsligt finns det faktiskt lite skadebekymmer att tänka på för Manchester City. Pep Guardiola får nu formera sitt lag utan nyckelspelare som Kevin De Bruyne, Gabriel Jesus och möjligen även David Silva. Samtidigt är Benjamin Mendy, Phil Foden, Vincent Kompany och Fabian Delph inte tillgängliga. Oavsett vad är det ett galet lag han kan ställa på benen, med väldigt mycket offensiv kraft.

Frågan är om inte skadeläget är ännu värre för gästernas del. Som bekant kan inte Watford laborera med fullt lika många starka spelare som Manchester City kan, vilket gör att deras avbräck tar dubbelt så hårt. Håll nu i hatten, för här kommer alla spelarna som inte kan spela det här mötet. Tommie Hoban, Craig Cathcart, Nathaniel Chalobah, Younes Kaboul, Kiko Femenia, Will Hughes, Miguel Britos, Isaac Success och avstängde Troy Deeney. Herre min skapare vilka avbräck.

Med det i åtanke och det faktum att Manchester City är närmast ostoppbara tror vi på en mycket komfortabel vinst här. Som vanligt på hemmaplan kör City över sina motståndare.

Manchester City -2,5 spelas till överraskande höga 2,24 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

 

Speltips:  Manchester City -2,5
Odds:  2,24 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, tisdag 2/1

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 85%
X: 12%
2: 5%
Över 2,5 mål: 75%
Under 2,5 mål: 30%