Speltips inför Manchester United – Huddersfield 3/2: Offensiven – ett frågetecken

Spelbloggare Publicerat: 2 February 2018

Det är å ena sidan försvinnande lite som talar för att Huddersfield Town skulle ha chansen att skrälla mot tabelltvåan Manchester United på Turf Moor, men å andra sidan förhållandevis lite som talar att ”De röda djävlarna” skulle få proppen ur. Slutsats?

Kontraktet i finrummet hänger på en skör tråd för Huddersfield Town, som inför året hade väntat 45 år på en återkomst dit. Det är med andra ord fantastiskt mycket i potten. Att fixa kontraktet vore närmast en skalp med det materialet tränaren David Wagnes fogar över.

Trots att de hittas ovanför strecket just nu, om än med knappa marginaler, anser spelbolagen Huddersfield ha störst risk att degraderas i hela Premier League. Oddset på det, som bäst? 1,60. Inför matchen är de på platsen precis ovanför det röda tabellområdet, med ynka pinnen ner till tredjejumbon Southampton.

Bortsett från att klubben alltjämt är kvar i FA-cupen finns inte mycket att glädjas över. Fyra raka PL-matcher är förlorade och den samlade målskillnaden i dessa är på 1-12. Knappast de besked man vill ha inför en match som denna, mot ett stjärnspäckat Manchester United.

2018 öppnade Manchester United med bravur: fem vinster och hållna nollor! Därför var det en hård käftsmäll som åktes på när man välkomnades till Wembley Stadium av Tottenham senast. Förlustsiffrorna skrevs 0-2 och ”De röda djävlarna” var aldrig ens i närheten att skapa nerv i matchen.

Vad händer nu – studsar United tillbaka eller tar de hårt på smällen mot ”Spurs”? Givetvis är de nedplitade som stora favoriter, men viss oro finns där. Ett samspel som de hoppas få ihop är det mellan nyförvärvet Alexis Sánchez och Romelu Lukaku, som båda var närmast osynliga senast.

Underspelet köper vi

Med största sannolikhet kommer Manchester United kamma hem de tre pinnarna. De är flera klasser bättre än Huddersfield och stärks nu av att spela på hemmaplan. Gästerna har dessutom inte haft mycket att sätta emot i toppmatcherna under året, utan åkt på flera brutala smällar.

Men oddsen på spelen till Uniteds favör har tryckts ner alldeles för hårt för att vi ska känna att det finns värde i att syna dem – och som vi var inne på: viss oro kan kännas å deras vägnar.

Mot Tottenham skapades extremt lite framåt och över det hela är det försvarsspelet, även om inte det heller var bra alls, som stärkt United under spelåret. Innan matchen hade de vunnit fem och hållit nollan i sex raka matcher. Endast en innehöll fler än tre mål, 4-0-vinsten borta över League Two-klubben Yeovil Town.

Ännu har inte Huddersfield haft nycklarna att stå emot de bästa av motstånden, men här skulle vi inte förvånas om de åtminstone kunde hålla siffrorna nere och skapa lite nerv i matchen…

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre mål – köper vi till oddset 1,95 hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 + 200 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 16:00, lördag 3/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: