5 maj 2019 Speltips Huddersfield Manchester United

Speltips inför Manchester United – Leicester City 10/8: Väntan är över!

Väntan är över! Premier League är tillbaka och smygpremiären bjuder Manchester United och Leicester City på, från klassiska Old Trafford. Speltips, odds och allt inför matchen hittar ni här.

Annons:

Efter en sommar toppad med VM i Ryssland är vi tillbaka i vardagslunken, när de europeiska toppdivisionerna är tillbaka och fredagens höjdpunkt är, förstås, Premier League-premiären. Matchen har avspark 21:00 och visas bäst på Viasat Premium eller Viaplay.

Och vad har vi då att vänta av dessa klubbar under säsongen?

José Mourinho, tränare i Manchester United, har efterlyst större aktivitet från ledningen under transferfönstret, men den har uteblivit och det enda större nyförvärvet är av brassen Fred, som varit framstående i Shakhtar Donetsk de senaste åren. En startspelare i premiären, månne?

Annars är det alltså ett i stort liknande United, som plockade silvermedaljen i Premier League, från förra året. Mycket talar för att de får de svårt att utmana ända in i kaklet och nämnde Mourinho är en av de tränare som, av oddssättarna, ses med störst risk att sparkas först i serien.

För Leicester är det stora utropstecknet att storstjärnan Riyad Mahrez lämnat klubben för spel i Manchester City – hur hanterar man det? – och in har bland andra Rachid Ghezzal, Jonny Evans och Ricardo Pereira kommit. En större kravbild än att landa runt i mittenskiktet av tabellen finns inte.

Tillknäppt premiär

Premiärer tenderar att bli av den mer tillknäppta karaktären – ofta med alla nerver som spelar in, men också rentav för en bristande matchform. Tempot är inte helt där. Vänskapsmatcher är en sak och tävlingsditon en annan.

Nu har vi dessutom ett svårt skadeskjutet Manchester United som kommer till spel. Förvisso en hel del försvarspjäser, men där finns bredden och det som påverkar mest är det sannolika avbräcket på Paul Pogba – mittfältsmotorn borta.

Även Leicester har vissa avbräck att ta hänsyn till och framförallt handlar det om Jamie Vardy. Utan honom, samt Riyad Mahrez, som alltså lämnat, kan det bli tunt framåt. Bakåt? Ser absolut relativt stabilt ut.

Gästerna kommer backa hemåt här på Old Trafford och kan sätta käppar i hjulen för United, men framåt känns det lite… avtrubbat.

Summa summarum talar mycket för en mer tillknäppt och således målsnål historia. Lite av ett antiklimax till premiär?

Under 2,5 mål kan plockas till 1,89x hos Redbet. Helt klart ett värdespel. 1-0/1-1?

Annons:
  Rygga spelet hos Redbet – Få 2 gratisspel á 200 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet
Spelstopp: 21:00, fredag 10/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.