Speltips inför Manchester United – Liverpool 28/7: Tungviktsmöte

Spelbloggare Publicerat: 28 July 2018

Det är inte vilken frånvarolista som helst som stör Manchester United inför International Champions Cup-mötet med Liverpool, men det är knappast ett oävet lag som kommer ställas ut. Litet skrällbud?

Annons:

International Champions Cup rullar vidare. Flera av Europas främsta toppklubbar mäter krafterna med varandra innan allvaret tar fart. Det handlar om ren och skär förberedelse, att sätta detaljerna. Få ihop samarbetena.

Den här matchen spelas på Michigan Stadium, startar 23:00 och visas bäst på Viasat Premium samt Viaplay.

Manchester United har spelat tre matcher under turnén hittills och kryssat allesammans – mot mexikanska América, amerikanska SJ Earthquakes samt AC Milan. Man saknar just nu spelare som Romelu Lukaku, Paul Pogba och Marcus Rashford. Klara avbräck.

Mer av en ordinarie trupp står Liverpool stärkt med, vilket innebär att de pressats upp som klara favoriter. Försäsongen har i stort varit positiv, bortsett från 1-3-förlusten mot Borussia Dortmund – en skräll som vi på Spelbloggare förutspådde väl. Senast blev det en 2-1-vinst över Manchester City efter att Sadio Mané prickat in slutresultatet i den fjärde stopptidsminuten.

Vad som är spännande med den här matchen är att det handlar om två titelaspiranter i Premier League. Manchester United är den stabilare parten, Liverpool den med en något högre växel men också djupare dalar. Åtminstone om vi tittar på fjolåret.

Bud på skräll

Det är en herrans massa pjäser som Manchester United lämnat hemma, men det finns fortfarande stora kvalitéer och oävna ska de inte alls ses som. Insatsen mot AC Milan senast, 1-1 på tavlan och sedermera straffvinst, lämnade en del positiv eftersmak.

Nämnas ska också att Liverpool också kommer städa om i startelvan, rotera och att det blir mer eller mindre två lag på planen i respektive halvlek.

Skrällar får vi ofta se i vänskapsmatcher i allmänhet och International Champions Cup i synnerhet. Till rådande odds kan vi inte undvika att lämna förtroendet i ”De röda djävlarnas” händer.

Manchester United +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, fast med bättre odds – spelas till oddset 1,93 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 23:00, lördag 28/7
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.