Speltips Manchester United West Ham 22/7 2020

Speltips inför Manchester United – Newcastle 6/10: Sista chansen för Mourinho?

Är det den absolut sista chansen för José Mourinho som tränare för Manchester United? Lördagens match mot ett Newcastle United ur form på Old Trafford skulle kunna vara det. Här hittar ni vårt speltips inför ödesmatchen.

Annons:

Sakta men säkert håller det på att bubbla över för Manchester United och förtroendet för José Mourinho. Veckans Champions League-hemmamöte med Valencia slutade 0-0 – en match där det framåt knappt skapades det minsta. Det var den fjärde raka matchen utan fullpottare och däribland hittas ett uttåg ur Ligacupen mot Derby County.

Allt som allt är ”De röda djävlarna” placerade på plats nummer tio i Premier League-tabellen och risken är att toppen kör ifrån dem i ännu snabbare takt om saker inte justeras illa kvickt. Kanske är det ett tränarbyte som behövs? Nytt blod, nya idéer?

Newcastle United dras också med stora problem, till och med ännu mer krisande sådana. Facit sju omgångar in i serien är blott två pinnar och med andra ord har inte en enda match vunnits ännu. Två andra konkurrenter i Cardiff City samt Huddersfield står på samma skörd och upp till säker mark saknas en trea.

Vad som är värt att understryka är motstånden i de matcher som förlorats: Leicester, Arsenal, Manchester City, Chelsea och Tottenham. Endast en av dessa har kommit med siffror större än uddamålen, så i viss mån kan den här seriestarten bortförklaras i svårt schema och flera hyfsade insatser av ”The Magpies”.

Ander Herrera, Marcos Rojo, Jesse Lingard och eventuellt Ashley Young är indisponibla för Manchester United. Gästerna har frågetecken över Paul Dummett, Salomón Rondón och Federico Fernández. Florian Lejeune är alltjämt skadad.

Newcastle underskattas

Måstematch för Manchester United. Kniven mot strupen, inte minst för José Mourinho. Men å andra sidan – sitter inte de flesta bara och väntar på att han ska få sparken? Sannolikt har man redan ställt in siktet på en ersättare.

Ser inte United som en favorit att lita på. De har svikit i liknande positioner som den här vid upprepande tillfällen och ser vi till veckans CL-match var anfallsspelet oroväckande avtrubbat. Skapades knappt ett dyft.

Newcastle kämpar på med begränsade spelarresurser och håller ihop det fullt okej, även om mer hade varit att önska i poängkolumnen. Som nämnt, dock: matchandet, motståndet, har varit extremt tufft. Trots flera matcher mot toppmotstånd, som mästarna Manchester City, har de bara torskat med siffror större än uddamålet vid ett tillfälle hittills.

Här kan det bli match, tro inte annat…

+1,5 mål (asian handicap) på Newcastle spelas till 1,65 gånger pengarna hos Titanbet. Spelet sitter då vid vinst, kryss eller uddamålsförlust.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Newcastle +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 18:30, lördag 6/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.