Speltips inför Manchester United – Sevilla 13/3: Målspel från returen

Spelbloggare Publicerat: 12 March 2018

Det är slutspelstider i Champions League och från Old Trafford väntar en av åttondelsfinalens hetaste returer – mellan Manchester United och Sevilla. Här: allt inför matchen, de bästa oddsen och ett rykande färskt speltips.

ODDSBOOST: Få 8,00 (!) för Manchester United att vinna matchen. Läs mer om och hämta kampanjen här.

Från Ramón Sánchez Pizjuán har vi 0-0 på tavlan när detta dubbelmöte är i dess halvtidspaus. Sevilla var den klart bättre parten; hade mest boll och skapade klart flest och bäst målchanser.

Manchester United har mycket att tacka deras eminente keeper, David De Gea, för. Han var lagets stora gigant – och har varit just det under hela spelåret för den engelska storklubben. Deras i särklass bästa spelare.

Formen är rejält vässad för ”De röda djävlarna” inför matchen. Efter det inledande mötet har de radat upp tre vinster, varav två av dessa mot Chelsea respektive Liverpool. Mot de sistnämnda, förra veckan, stod Marcus Rashford för två baljor. Han tog sannerligen tillvara på förtroendet efter en längre tid utanför startelvan.

Att Sevilla jagade segern var tveklöst – och den borde de kanske också fått. Med hänsyn till de stora skillnaderna på hemma- kontra på bortaplan för spanjorerna, ser det lite småtufft ut för dem nu. Att resa till Old Trafford och ta hem ett resultat – det finns enklare uppgifter än så.

Det är dessutom med halvdan form som Sevilla kommer hit. Två vinster, mot Málaga och Athletic Bilbao, samt två förluster, mot Atlético Madrid samt Valencia har det blivit efter 0-0-matchen mot United. Långtifrån den bästa möjliga uppladdningen.

Jesús Navas, Sébasten Corchia samt Miguel Layún är alla skadade och out för Sevilla. Manchester United har även de en radda namn på frånvarolistan: Marcos Rojo, Ander Herrera och Phil Jones bland andra. Därutöver är Paul Pogbas vara eller icke vara ett stort frågetecken.

Underspelet värt att köpa

De avslutande matcherna i dubbelmöten som detta tenderar att öppnas upp mer kontra de inledande, när det finns resultat att spela på och ena parten det facto måste jaga resultat.

Men här öppnar vi vid 0-0, vilket betyder helt jämnt strå från start. Därför väntar vi oss ett Sevilla som inte visar upp någon större riskvilja, utan som kryper tillbaka i positionerna – åtminstone tills nollan i matchen är sprucken.

Dessvärre är det sisådär med formen i Sevilla. Framåt har det inte hänt mycket de senaste veckorna och den offensiva impotensen var extra påtaglig i 0-2-förlusten hemma mot Valencia. Nu: tre raka under 2,5 mål.

Mer av den varan, mål, har det blivit när Manchester United varit i farten på sistone, men normalt har de haft problem framåt i banan. Ja, egentligen över hela säsongen. Mot ett samlat försvar kan det ta sin tid att hitta rätt.

Under 2,5 mål till 1,89x är fullt acceptabelt betalt och det köper vi hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (200% extra upp till 1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 13/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: