26 december 2019 Manchester United Newcastle United Speltips

Speltips inför Manchester United – Valencia 2/10: Felsatta odds

Manchester United, som det fortsätter storma om, får axla ett oförtjänt stort favoritskap inför Champions League-mötet med Valencia. Vårt speltips hittar ni här.

Annons:

Mycket handlar om José Mourinho och Paul Pogba för närvarande. Främst relationen dem emellan, men också mellan den portugisiska tränaren samt resterande del av truppen. Moralen har fått stryk, underliga kommentarer kastas åt alla håll och resultaten är sviktande. Kan man påtala en kris? Absolut.

I helgens bortamöte med West Ham United, som förlorades med 1-3, spelade vi emot ”De röda djävlarna” – i form av ett plushandikapp – och det spelet prickade alltså enkelt in. Innan den här matchen åktes Ligacupen ur efter en straffsparksförlust mot Derby County och det följde upp ett 1-1-kryss hemma mot Wolverhampton.

Här i Champions League fick Manchester United däremot en bättre start. Schweiziska Young Boys krossades med tre mål mot noll – på bortaplan. En smakstart på det europeiska äventyret!

Så, Valencia då? De har inte haft den enklaste starten på spelåret, där oförmågan att avgöra matcher varit central. Fem av sju Primera División-fajter har slutat med oavgjort utfall, men sist kom den första trean – via en imponerande 1-0-vinst borta över Valencia.

Pressen är betydande här i CL. Juventus var två nummer för stora i premiären och därför är det av största vikt att inte förlora ikväll.

Oddsen – helt felsatta

Och då dyker frågan upp: kan Valencia stå upp emot Manchester United på Old Trafford? Som situationen ser ut just nu tvekar vi faktiskt inte en sekund på det och förundras i samma veva över hur stora favoriter de blivit av spelbolagen.

Ur spelmässig synpunkt finns det mycket positivt att höja från Valencias sida. Schemat var varit extremt svårt och då ska det ändå understrykas att blott en seriematch, av sju möjliga, förlorats och under helgen kom den första trean.

Manchester United är i fritt fall. Ytterst lite fungerar. Resultaten sviker. José Mourinho har helt tappat fotfästet. Nu: tre raka matcher utan vinst, varav en klar torsk borta mot West Ham – en match där svenske Victor Lindelöf skickade in en boll i eget mål.

Oddsen är helt felsatta inför matchen – och vi tvekar inte en sekund på att ta ställning för Valencia.

Spelet? Valencia +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till 1,74 gånger pengarna.

Lagen har för övrigt varsitt avbräck inför matchen. Manchester United med Marcos Rojo borta och Valencia med Santi Mina.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 400% extra upp till 400 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Valencia +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, tisdag 2/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.