27 november 2018 Manchester United Young Boys Speltips

Speltips inför Manchester United – Young Boys 27/11: Ingen överraskning här, inte…

Young Boys har haft en vek, närmast icke-existerande, röst i årets Europaspel och trots viss oro för Manchester Uniteds form ska det råda klasskillnad på Old Trafford. Eller hur?

Annons:

Så, hur ska slutspelsplatserna fördelas här? Grupp H:s förarsäte sitter fortsatt Juventus i, fastän de förlorade hemmamötet mot Manchester United, och därefter hittas britterna, som i sin tur följs av ett jagande Valencia. I botten, precis som väntat – Young Boys…

Det är klart att kravbilden på Young Boys är försvinnande liten i en så pass hård konkurrens som denna. Schweizisk fotboll på klubbnivå är, ja, lite halvdan. Knappast så att de kan ställa in siktet på europeiska titlar.

Hittills har det blivit tre förluster och ett kryss, vilket löstes hemma mot Valencia, och att de är fastkedjade som jumbo står närmast helt klart. Snudd på en omöjlighet att det skulle bli annorlunda. Här verkar inte mycket finnas att hämta och heller inte i den avslutande matchen mot Juventus.

På Old Trafford är huvudvärken bland supportrarna ofta påtaglig – och man kan enkelt förstå varför. Lyftet uteblir av allt att döma, åtminstone i Premier League, och under helgen lämnades hemmaarenan med stor besvikelse efter en mållös kryssmatch mot ett krisande Crystal Palace. Toppen spurtar ifrån allt snabbare…

Ett stort minus för United är att den kanske klarast lysande stjärnan under spelåret, Victor Lindelöf, blivit skadad. Även Marcos Rojo är out. Young Boys har kvartetten Pedro Teixeira, Jordan Lotomba, Gregory Wüthrich samt Guillaume Hoarau osäkra och utöver det Sekou Sanogo avstängd.

Minusspel på United

Att ta sida för Manchester United mot Crystal Palace förra veckan var en miss – ändå kan vi inte undvika att göra detsamma här och nu. Det borde vara så pass stora skillnader att det landar i en bekväm trea för den slutspelsjagande Premier League-klubben.

Bortsett krysset hemma mot Valencia, har Young Boys förlorat med 0-3 mot såväl United som Juventus och med 1-3 när Valencia istället besöktes. Summa summarum: de räcker inte till i den här konkurrensen.

Normalt brukar Manchester United vara hyfsat solida på Old Trafford och stort fokus är på årets Europasejour. Att svika nu finns inte på kartan.

Vi spelar hemmalaget med -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med två baljors marginal – till fullt acceptabla 1,83 gånger pengarna hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto, med blixtsnabba uttag!

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 27/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.