Speltips inför Middlesbrough – Sheffield United 7/8: En favorit att lita på?

Spelbloggare Publicerat: 7 August 2018

Komna från hektiska premiärmatcher är det som Middlesbrough och Sheffield United ska slåss om tre färska pinnar i upptakten av Championship. Har vi ett underdrivet favoritskap att förhålla oss till här?

Annons:

Sheffield United var ett av förra årets utropstecken i Championship, då uppflyttade från tredjedivisionen, och om det inte vore för det tydliga momentumtappet i den senare delen av seriespelet skulle det åtminstone ha blivit en playoffplats.

Kan det ha handlat om flax? Flyt? Reaktionen kom ändå. Nu talar mycket för att det snarare kommer bli en bekväm plats i seriens mittenskikt, utan större chans på att flyttas upp eller risk att flyttas ned. Mellanmjölk, kort och enkelt.

Av spelbolagen att döma tillhör Middlesbrough en av de främsta favoriterna att studsa upp i Premier League, vilket de misslyckades med förra året via en semifinalförlust i playoffet. På tränarposten har erfarne Tony Pulis, som däremot har mindre rutin från klubbar med toppambitioner, kommit in. Kan han frälsa dem?

”Boro” var svårt utsatta redan i premiärmatchen, i en svår match mot Millwall på The Den i London. Man var i 0-2-uppförsbacke tills den 87:e minuten innan 1-2-baljan kom och 2-2-ditot kom så sent som i den 97:e. Kniven mot strupen!

Lite omvänd karaktär var det i Sheffield Uniteds premiärmatch, där man istället tappade sent. Detta mot Gramham Potters Swansea City, där 1-0 blev till en 1-2-förlust via dubbla insläppta mål i den andra halvleken.

Stark etta

Gillar Middlesbrough i allmänhet och specifikt deras chanser här i matchen. Ser dem som snäppet vassare än Sheffield United och stärkta av hemmaplan ska de ha en toppchans att spela hem hela potten.

Upphämtningen i premiären, som visade prov på stor moral, lär också ha varit en stor vitamininjektion och moralboost för ”Boro”. Tvärtom är situationen för Sheffield United, som i deras tur tappade sent.

Ben Gibson har lämnat Middlesbrough för spel i Burnley och utöver det väntas Adama Traore missa matchen efter att ha åkt på en skada senast. Överdriven inverkan på det hela ska det inte ha. För Sheffield United saknas Paul Coutts.

Ettan hittas som bäst till 2,25 gånger pengarna, hos Ohmbet, och den spelas med glädje.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Middlesbrough vinner, rak etta
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 20:45, tisdag 7/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.