Speltips inför Middlesbrough – West Bromwich 24/8: Tre viktiga poäng

Simon Pålsson Publicerat: 23 August 2018

Det är offensiv styrka som hamnar i fokus när Middlesbrough och West Bromwich gör upp om tre viktiga poäng i toppstriden i Championship.

Annons:

Precis som vanligt kryllar det av lag som i Championship har ambitionen att på allvar blanda sig i toppstriden under säsongen, för att därigenom ha en chans att spela i Premier League till nästa säsong. Två sådana lag är Middlesbrough och West Bromwich, som nyligen har spelat i just Premier League och väldigt gärna vill tillbaka.

Därmed har båda lagen satsat hårt inför säsongen, fast på sin egna lilla vis. West Bromwich åkte ur Premier League så sent som i våras och har därefter försökt behålla stora delar av sin förhållandevis starka trupp, där många spelare känns för bra för att spela i Championship och borda platsa i Premier League.

Därmed är det inte så konstigt att laget öppnat säsongen relativt starkt, bortsett från förlusten i premiären hemma mot Bolton Wanderers. Den går att ursäkta med ringrostighet, men därefter har laget sju inspelade poäng på tre matcher. 4-3 mot Norwich och 7-1 mot Queens Park Rangers är två riktiga urladdningar som nu går att bygga vidare på. Det ser faktiskt relativt lovande ut.

Ett supergivet målspel

Nu väntar alltså möte med svårspelade Middlesbrough på bortaplan och även här går det att se ett lag som hör hemma i någon form av toppstrid. Nu kanske det inte rör sig om de absoluta yttersta platserna, men att det ska kunna bli playoff för båda de här lagen känns väldigt givet.

Middlesbrough står på tre vinster och ett kryss fyra matcher in i säsongen, där 6-0 på de tre senaste är en målskillnad som verkligen imponerar. Det här är sannerligen inget lätt lag att verkan slå eller stoppa.

Rudy Gestede är inte i speldugligt skick för hemmalaget, medan Darren Moore i West Bromwich ser ut att mönstra exakt samma startelva som senast då inga spelare är borta här. En klar fördel.

Med två så offensivt starka lag känns ett målspel fullkomligt givet. Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger krämen hos Ladbrokes.

Annons:
  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes
Spelstopp:  20:45, fredag 24/8
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.