Speltips inför Milan – Benevento 21/4: Toppchans att studsa tillbaka

Spelbloggare Publicerat: 19 April 2018

Dunkel form till trots, i lördagens sena Serie A-batalj ska AC Milan inte ha minsta problem att städa av den hopplösa tabelljumbon, Benevento. Vinner – och det klart?

Formtoppen har helt klart ebbat ut för Milan, vilket på sätt och vis är helt logiskt som de levererade dessförinnan. Svårt att vidarehålla en sådan standard, förstås. Fullt katastrofalt ser det emellertid inte ut för Gennaro Gattuso och hans manskap, som efter 1-3-förlusten mot Juventus spelat fyra kryss på raken.

Skörden, den snåla sådana, har räckt till att fortsätta hålla motståndarna nedanför i tabellen på avstånd. Milan innehar nämligen den så åtråvärda sjätteplatsen, som leder ut i Europa, och jagas hack i häl av lag som Atalanta, Sampdoria samt Fiorentina. Gäller att steppa upp nu, lösa treor.

När Benevento blev klara för Serie A var de flesta överens om att de inte skulle klara av den här konkurrensen, med det i relativa mått så tunna spelarmaterialet – och precis så har det blivit. Med blott 14 pinnar på 33 matcher är det uppenbart att de inte hör hemma i det italienska finrummet. Toksist och klara för nedflyttning sedan en lång tid tillbaka.

Kämpaglöden är i alla fall någonting man inte kan anmärka på i Benevento. Spelarna försöker, trots att situationen är som den är, hålla ihop det och göra bra resultat. Dessvärre, för deras del, med mindre bra utfall.

“Räknar iskallt med proppen ur”

För mindre än en vecka sedan löste Benevento deras första – ja, första! – bortapoäng i årets Serie A, via 2-2 mot Sassuolo. Glädjen blev dock kortvarig när de dagarna därpå föll med 0-3 hemma mot Atalanta, som alltså hittas tätt bakom just Milan i tabellen.

Bristen på vinster kan förstås ställa till det för självförtroendet, men en bättre chans att studsa tillbaka får Milan inte – mot ett flera klasser sämre motstånd, hemma på San Siro. Inget snack om saken här, va?

Som om Beneventos aktier inför matchen inte redan var närmast minimala, saknar de en handfull spelare: Luca Antei, Ledian Memushaj, Andrea Costa, Marco D’Alessandro, Gulherme samt Fabio Lucioni.

Vi räknar iskallt med att proppen åker ur! 2/3-0? Klasskillnad, hemmaplan och motivationsfördel. Det är faktorer som talar för Milan denna afton.

Milan -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två mål – spelas till 1,65 x insatsen hos Titanbet.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få en unik bonus om 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Milan -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, lördag 21/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: