9 maj 2018 Europatipset Speltips

Speltips inför Milan – Lazio 28/1: De vinner tungviktsfajten

Fel favorit? Utan tvekan! Det bjuds på Serie A-fotboll från klassiska San Siro, där AC Milan och Lazio drabbar samman. Ni missar väl inte vårt mycket fina och värda speltips inför matchen?

Chansen på en Europaplats är fortfarande stor. Och formen, den är klart bättre. Men att problemen skulle vara borta? Icke! Långifrån. Detta AC Milan är årets besvikelse i italienska Serie A, helt utan konkurrens.

Ni minns kanske hur uppsnackade – däribland av undertecknad – som Milan var inför säsongen, med de stora namnen som hämtades in och de astronomiska summor som spenderades. De har ändå inte kunnat vara i närheten att utmana eller ens få känn på den absoluta toppen.

Lazio har slagit på en större trumma – i positiv bemärkelse! Placerade på tredjeplatsen är utsikterna för Champions League-spel kommande år öppna – något de ska ha en stor eloge för; hur de konsekvent kunnat lösa resultat och visa att de kan mäta krafterna med de allra bästa.

För att sätta Lazio och Milan mot varandra, är skillnaden på 15 pinnar dem emellan när 21 matcher spelats. Det kan inte snackas bort hur som helst och visar helt enkelt på var de står, även om man vill tro att det ska finnas så mycket mer att hämta ur Milan. Att snickra ihop ett helt nytt lag, det är uppenbarligen inte speciellt enkelt.

Toppform i Lazio

Milan som favoriter – det är missvisande, menar vi på Spelbloggare.

Formen är uppåtpekande, absolut, men de har inte haft det tuffaste schemat på sistone och har under spelåret haft extrema problem så fort som nivån på motståndet höjts. Räcker inte till i matcher som denna?

Annat är det med Lazio, som skördar större och större mark. Under 2018 har de vunnit tre av tre matcher med minst tre baljors marginal. Mer specifikt:

Lazio – Udinese: 3-0.
Lazio – Chievo: 5-1.
SPAL – Lazio: 2-5.

Och över de åtta senaste matcherna har inte en enda förlorats, sex vunnits och två således slutat oavgjorda. De sistnämnda i bortamatcher mot Inter och Atalanta, som är tuffa motståndare.

Talar emot Lazio är att den stora anfallsstjärnan, Ciro Immobile, riskerar att missa matchen. Milan har Andrea Conti, Marco Storari, skadade, och Ricardo Rodríguez borta.

Fifty-fifty hade kanske kunnat köpas på förhand. En sak är i alla fall säker: Lazio ska inte vara underdogs!

Lazio spelas därför med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 2,08x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Lazio +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 18:00, söndag 28/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 0%
X: 0%
2: 0%
Över 2,5 mål: 0%
Under 2,5 mål: 0%