4 april 2018 Milan Inter Speltips

Speltips inför Milan – Ludogorets 22/2: “Det finns vettigare TV-val…”

Tempen inför returen mellan AS Milan och Ludogorets kunde vara hetare såhär på förhand. Vi väntar oss mer eller mindre bara att de återstående 90 minuterna på San Siro bara ska spelas av och riktar därför in oss på målmarknaden.

Det var utan att behöva stressa som Milan vann bortamötet mot bulgariska Ludogorets – tre mål mot noll. Den absoluta dolkstöten, som fastställde slutresultatet, kom i den andra stopptidsminuten av den andra halvleken, varpå vi kan slå fast att det är helt avgjort.

Nu är det bara för Ludogorets att försöka rädda deras anseende och eventuellt putsa till siffrorna.

Milan satsar stort på årets Europa League-spel – något som klargjordes redan inför säsongen och som även präglat truppbygget som helhet: man ska kunna rotera utan att det tär alldeles för mycket på kvaliteten.

Detta är i klubbens jakt tillbaka till den europeiska toppen. En EL-titel betyder Champions League-spel kommande år, vilket de med all säkerhet inte kommer kunna lösa via Serie A. Därmed ännu större vikt vid EL.

En som med största säkerhet kommer spela här är Manuel Locatelli, då han var avstängd i det inledande mötet. På frånvarolistan återfinns Franck Kessié, Marco Storari samt Andrea Conti. Gästerna enda avbräck är på Vladislav Stoyanov.

Lojt och tempofattigt

Startelvan rapporteras till stora delar bli a-betonad från Milans sida, men någon slutspurt väntar vi oss inte. Matchen ska väl bara spelas av? Lite avvaktande med andra ord – från båda håll.

Ludogorets ska, som nämnt, rädda deras anseende och hålla siffrorna nere: stå för en stark, defensiv insats. Utan chans på att avancera vidare, är det vad man får ställa in siktet på.

Om vi blickar mot det första mötet stod Ludogorets upp hyfsat väl en bit in i det hela. Det första målet släpptes in sekunderna före halvtidsvilan och när positionerna till följd av det behövde tryckas upp, blev de svårt sårade – av ett i ärlighetens namn klasserna bättre fotbollslag.

Något lojt och tempofattigt på San Siro? Med andra ord: det finns vettigare TV-val – men på spelfronten väcks vårt intresse fram!

Under 2,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt tre mål – synar vi med glädje till 1,92x hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 21:05, torsdag 22/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 65%
X: 22%
2: 15%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 45%