15 januari 2020 Milan SPAL Speltips

Speltips inför Milan – Real Betis 25/10: Tydligt spelvärde

Italienskt möter spanskt i Europa League – AC Milan mot Real Betis, som båda är nära slutspelet. Vem vinner? Från oss får ni dessvärre inte det svaret, men ett annat och såklart ett vasst speltips.

Annons:

Hemma i respektive seriespel, Serie A och Primera División, har Milan samt Real Betis varit lite av besvikelser, eller åtminstone snudd på. De båda hittas på de undre tabellhalvorna. Ännu är dock lite spelat, avstånden uppåt är relativt små och mycket kan således räddas.

Vid flera tillfällen har Milan visat att de har kvalitéer och en spelare som nyförvärvet Gonzalo Higuáin har lämnat stora avtryck. Förra veckan föll man dock hårt i derbyt mot ärkerivalen Inter, där matchens enda mål, alltså i baken, kom i den andra stopptidsminuten av den andra halvleken. Gäller att hitta tillbaka direkt.

Europa League har italienarna inlett med dubbla vinster, när motstånden hetat F91 Dudelange samt Olympiakos Piraeus. Desamma har Real Betis spelat in fyra pinnar på, krysset kom borta mot ett starkt Olympiakos vilka Milan ställdes mot på hemmaplan. Lite enklare där.

Real Betis första månader på spelåret bådade gott inför framtiden och de stora förväntningarna som funnits på klubben verkade befogade – och det kan det förvisso fortfarande vara, men två raka förluster har det blivit; båda med siffrorna 0-1 mot Atlético Madrid respektive Real Valladolid.

Lägst målsnitt i Primera División

Här hittar vi klart spelvärde på målmarknaden. Tror en tillknäppt match väntar på San Siro och underspelen lockar enormt. Spelbolagen har väl hamnat lite fel ute?

En del fart och fläkt må det ha varit i Milans matcher under året, men åtminstone fyra av tio matcher har klivit under den klassiska 2,5-målslinan och på pappret är defensiven hyfsat solid. Kan säkert städas om lite i startelvan nu, i en trupp där Ivan Strinic samt Riccardo Montolivo hittas på skadelistan, och det minskar skillnaderna på förhand.

Gästerna har i sin tur Cristian Tello, Andrés Guardado, Javi García samt Joaquin tveksamma för spel.

Särskilt underhållande brukar det inte vara i Real Betis matcher. De har en erkänt stabil defensiv och sprudlar heller inte framåt. Deras matchers målsnitt är lägst i hela Primera División: allt som allt 12 mål på åtta matcher. Här i Europa League har nollan också hållits i båda matcher.

Ett Real Betis som backar hemåt, för att hålla Olympiakos på avstånd, och som har nycklarna för att ställa till det för de flesta motstånd. Målsnålt? Ja!

Under 2,5 mål tas till 1,86x hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 400% upp till 400 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:55, torsdag 25/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.