22 november 2019 Fulham QPR Speltips

Speltips inför Millwall – Fulham 20/4: Seriens formstarkaste lag

Championships formstarkaste lag i form av Millwall och Fulham gör upp på The Den i den klassiska fredagsmatchen. Lagen är extremt svårslagna, har visat prov på solida försvarsspel och vi bjuder på ett hett speltips inför matchen.

Millwall: 17 seriematcher utan förlust. 11 vinster och sex kryss.
Fulham: 21 seriematcher utan förlust. 16 vinster och fem kryss.

Det är onekligen Championships formstarkaste lag som möter varandra här, vilket bäddar för en skållhet historia. De slåss dessutom båda för att flyttas upp till Premier League – Fulham för att plocka andra- och direktuppflyttningsplatsen och Millwall för att säkra playoffspel.

Mer specifikt är Fulham trea i tabellen, men en pinne som skiljer dem åt från tvåan Cardiff City samt med en match mer spelad. Uteslutande treor som räknas framöver? Millwall är sexa, pinnen före Derby County på död mark, också med matchen mer spelad. Hård press även där.

Så, som ni förstår, är det tre blytunga poäng som hittas i potten – mellan två lag som verkligen fått upp farten. Extra uppseendeväckande är det för Millwalls del, i och med att de inte ens ansågs aktuella för att flyttas upp och innan den här superperioden var som totalt avhängda.

Fått till försvarsspelen

Formstarkt mot formstarkt. Behöver det per automatik betyda att en det är en målrik match som väntar oss? Icke!

Att de tre pinnarna ska jagas, så är det förstås och det skulle väl kunna tala för målen. Annars? Det är två, just nu, väldigt stabila pjäser som möter varandra. Defensivt har de stått betongstarkt.

Millwall har hållit nollan i fem av de sju senaste matcherna, varav sex klivit under den klassiska 2,5-målslinan, och Fulham i fyra av de fem senaste, vilka innehållit max två baljor allt som allt.

På The Den är Millwall extra svårspelade och medvetna om de oerhörda kvalitéer som Fulham besitter, blir det troligtvis inte på tal om någon särskilt offensiv approach. Avvaktande från start – med lag som känner stor respekt för varandra?

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – testas till 1,64x hos Ohmbet.

  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,64 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, fredag 20/4
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 29%
X: 28%
2: 45%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 48%