Speltips Elche Atletico Madrid

Speltips inför Monaco – Atlético Madrid 18/9: 1X2-spel från premiären

Iskalla Monaco väntas få stora problem i Champions League och när de ställs mot ett starkt, om än just nu lite svajigt, Atlético Madrid borde de inte ha överdrivet mycket att sätta emot. Spansk trea direkt?

Annons:

Atlético Madrid, Monaco, Borussia Dortmund och Club Brugge ska slåss om två slutspelsplatser i Champions League. Under tisdagen är det dags för premiärer och alla vill förstås få en smakstart på äventyret.

Gällande Monaco kan man diskutera om de är redo för spel på den här nivån, i och med alla de brutala spelartappen de två senaste åren. Effekt har dessa redan fått i Ligue 1, där det blivit en vinst, två kryss och två förluster under serieupptakten. CL-premiären hade kunnat komma bättre tajmad.

Det som kan väcka en viss gnista för Monacos del, är att även Atlético Madrid ser halvtunna ut. De inledde med stil, för att sedan åka på en 0-2-smäll mot Celta Vigo och enbart få 1-1 i hemmamötet med Eibar nu direkt efter uppehållet. Då kvitterade man dessutom i de absoluta slutsekunderna.

Skadeskjutet Monaco

Bortaplan och premiär. En ”walk in the park” kanske det inte blir för Atlético Madrid, men de ska ses med alla chanser i världen att kamma fullt och ta ett rakt kliv mot slutspelet. Där de hör hemma, med andra ord.

Monaco har inte fått ihop det alls hittills och bieffekterna av alla spelarförlusterna är uppenbara. Långtifrån slutspelsmaterial.

Här stör en radda avbräck fransoserna också, kanske framförallt skadan på nyförvärvet Aleksandr Golovin. Utöver det är Ronael Pierre Gabriel, Rony Lopes, Pietro Pellegri samt eventuellt Stevan Jovetic och Danijel Subasic indisponibla.

Gästerna har Vitolo och Santiago Arias på skadelistan. På kanske-listan är Lucas Hernández och Nikola Kalinic. Inte överdrivna problem. Ska inte betyda grus i maskineriet.

Kort och enkelt ska Atlético Madrid vara så pass mycket bättre att ett spel på dem är motiverat till 1,80 x såsen – ett odds erbjudet av Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid vinner, rak tvåa
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 21:00, tisdag 18/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.