18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips inför Napoli – Liverpool 3/10: Mål, mål, mål!

Napoli på Stadio San Paolo – då blir det allt som oftast fart och fläkt i matcherna… Och varför skulle fallet inte bli så när ett Liverpool proppat med offensiv spets står på andra sidan planhalvan?

Annons:

Kvällar som denna blir alltid speciella historier på Stadio San Paolo, i stormatcher generellt och Europaditon specifikt. Matchen visas, för oss hemma i sofforna, på Viasat Fotboll med start 21:00.

Det var nära vid upprepande tillfällen, men Napoli lyckades inte få in bollen i CL-premiären mot Röda Stjärnan och 0-0-resultatet innebär att pressen redan nu tilltar för italienarna. Kan de ta revansch, få det att lossna och vinna här, till och med?

Lite extra nedstämt kan det vara i Napoli i och med att de kommer från en 1-3-förlust i klassikermötet mot Juventus. Därmed förlorades mark i Serie A-toppen och batterierna måste laddas om kvickt till detta så heta Europamöte.

Ett urstarkt och offensivt kraftpaket i Liverpool står för motståndet på Stadio San Paolo – och det är en klubb som tagit stora kliv på sistone. Man värvade smart under sommaren, har balanserats och står på samma antal pinnar som serieledande Manchester City, också mästare, i Premier League.

CL-äventyret inledde de på bästa sätt med en 3-2-skalp mot Paris Saint-Germain, hemma på Anfield. Under stora perioder dominerades matchen fullt ut, men det dröjde ända till stopptiden i den andra halvleken innan Roberto Firmino kunde skicka in slutresultatet.

Indisponibla för Napoli är Amin Younes samt Vlad Chiriches. För Liverpool – Alex Oxlade-Chamberlain och eventuellt duon bestående av Adam lallana Divock Origi.

Givet överspel

Givetvis har Napoli full respekt för Liverpool och deras makalösa kvalitéer, inte minst offensivt – men på Stadio San Paolo kan man alltid räkna med att de kommer försöka sätta viss ton; inte backa hemåt alltför djupt i positionerna. Sätta fart på bollen.

Och Liverpool, där är det alltid fart och fläkt. Annat kan det inte bli med den offensiven. Absolut världsklass. Roberto Firmino, Mohamed Salah och Sadio Mané sätter skräck i vilket försvar som helst.

Även Napoli har offensiva kvalitéer som överordnar de defensiva sådana – och nu är de alltså lite pressade att kliva på framåt efter missen i premiären.

Den här matchen har alla ingredienser för att öppnas upp, bli underhållande och målrik. Proppen ur!

Över 2,5 mål spelas till finfina 1,69 x insatsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,69 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 21:00, onsdag 3/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.