Speltips inför Napoli – Torino 6/5: Tydligt ställningstagande

Spelbloggare Publicerat: 5 May 2018

Att ta ställning emot Napoli på Stadio San Paolo – är det dumdristigt eller smart? Här och nu, i söndagens match mot Torino, lutar vi åt det senare nämnda. Här tar ni del av allt inför matchen, oddsen och – ett färskt speltips.

Det hade kunnat se helt annorlunda ut i toppen av Serie A, men nu verkar det som att loppet är kört för Napoli.

Först lyckades Juventus i slutminuterna vända 1-2 till 3-2 mot Inter senast, medan Napoli föll ihop som ett korthus mot Fiorentina, förlorade med 0-3, i en match de var presenterade som storfavoriter i. Nu är det tre pinnar dem emellan, med tre matcher vardera kvar på tapeten.

Hoppet är dock det sista som lämnar en och större under har inträffat, än om Napoli skulle se till att knipa Scudetton. Det enda de kan är att satsa allt på att vinna de avslutande matcherna – och då blir det att börja här, på Stadio San Paolo som de varit så oerhört solida på under året. 13-2-2 i resultatraden talar sitt klara språk.

Torino har ett klassiskt mellanår, fast i mittenskiktet av tabellen. Nu faktiskt precis i mitten av den, på tiondeplatsen, var det ser ut att de också kommer landa när avstånden såväl ner som upp är relativt stora.

Gäller nu är att avsluta med stil, få lite kraft, efter två raka uddamålsförluster – mot Atalanta samt Lazio. Mindre bra prestationer, även om det hela inte ska överdrivas.

Lagen har varsin spelare skadad och avstängd: Napolis Faouzi Ghoulam respektive Kalidou Koulibaly samt Torinos Lyanco respektive Emiliano Moretti.

Gästerna plusspelas

På Stadio San Paolo är Napoli en mardrömsmotståndare för vilket motstånd som helst i världen. Ändå anser vi att de kan vara i fara här och slår fast att favoritskapet på oddsfronten är större än det borde vara.

Tanken med det hela är att den brutala 0-3-knockouten från Fiorentina kan bli tuff att repa sig från – också nu när Scudetton är så pass långt borta. Frustration och desperation klingar sällan bra.

Torino må ha förlorat två raka matcher, med uddamålen ska nämnas, men är knappast en lättviktare. De har ett fullt dugligt spelarmaterial och förlorar sällan särskilt stort. De kan spela avslappnat här och att knäppa Napoli på näsan, inför deras egen hemmapublik, vore stort. Nog med morot, eller hur?

Gästerna spelas med +2,0 mål (asian handicap) till oddset 1,76 hos Bethard och det är ett stort klipp.

  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 500 och spela för 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Torino +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: 200% upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 15:00, söndag 6/5
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.