28 april 2019 Manchester United Chelsea Speltips

Speltips inför Newcastle – Chelsea 26/8: Smakrikt målspel

Ett sprudlande Chelsea, under nya tränaren Maurizio Sarri, besöker Newcastle United på St. James’ Park under söndagseftermiddagen. Här tror vi på – mål, mål, mål!

Annons:

Maurizio Sarri har en smakstart på jobbet som tränare för Chelsea. Premiären mot Huddersfield, dessutom på bortaplan, vann de med förkrossande 3-0, för att senast vinna derbyt över Arsenal med 3-2. Där svajade ”Londons blåa” till under en kort period innan halvtidspausen, då båda målen också släpptes in, men annars var det en förtjänt trea.

Är Chelsea redo att faktiskt utmana om den stora, åtråvärda titeln nu? Att dra större slutsatser redan efter två minuter, 180 minuters fotboll, kan ses som att slå på den stora trumman – men lovande ser det otvivelaktigt ut. Offensiv, frejdig och effektiv fotboll har bjudits på.

Newcastle har haft oturen att få ett så extremt tufft schema i seriens upptakt. Premiärmatchen mot Tottenham förlorades med uddamålet och senast blev det en pinne, via 0-0 på tavlan, när Cardiff City besöktes. Efter denna match, då väntar Manchester City och sedermera Arsenal.

Lek med tanken att Rafael Benítez mannar står på blott en pinne med fem matcher spelade och då skulle pressen tillta rejält. Ännu mer prekär blir situationen i och med att klubbledningen haft en mindre fejd med tränaren, som däremot har stort stöd från supporterhåll.

Isaac Hayden hoppade inför Newcastle senast och visades snabbt ut med ett rakt rött kort. Han kommer således missa den här matchen, liksom Kenedy och Florian Lejeune. Utöver det är DeAndre Yedlin samt Javier Manquillo i riskzonen att behöva stå åt sidan. Gällande Chelsea är det enda nämnvärda att Cesc Fábregas eventuellt inte är redo att komma in i spel ännu.

Sprudlande Chelsea

Som det sprudlar om Chelsea! Sex mål framåt på två matcher. Åtta baljor allt som allt. Både Huddersfield och Arsenal har sköljts över av en superfrejdig offensiv och av dessa matcher att döma verkar det som att Chelsea under Sarri kan bli fruktansvärt underhållande att följa.

Att det skulle bli en mer framåtlutad aura efter tränarbytet kommer kanske inte som en chock, men att de fått ihop pusselbitarna såhär snabbt imponerar. Och det rejält.

Newcastle är rätt balanserade, i den offensiva kontra defensiva balansen. Senast föll de in i Cardiffs tempo, men matchen innan – en match som på förhand liknar denna klart mer – lyckades de faktiskt ställa en del svåra frågor till ”Spurs”.

Det är lite förvånande hur bra betalt vi får för överspelen i matchen och här är det är bara att sätta tänderna i dem.

Vårt spel – över 2,5 mål till 1,90x hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kronor bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 17:00, söndag 26/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.