Speltips inför Newport County – Tottenham 27/1: Kortspel i FA-cupen

Simon Pålsson Publicerat: 27 January 2018

Det blir ett specialspel från kortmarknaden när det nu vankas möte mellan Newport County, vanligtvis i League Two, och Tottenham Hotspur från Premier League. Nu kan det säkerligen smälla en del.

Engelskt cupspel och för Newport County blir det verkligen storfrämmat när Tottenham kommer på besök. Det här är en match där gästerna oundvikligen får klä i rollen som favoriter, vilket inte minst bottnar i det faktum att skiljer tre divisioner mellan lagen.

Men i det engelska cupspelet kan allting hända och räkna med att hemmalaget är taggade till tusen. Inför sin hemmapublik gäller det att kriga till sista blodsdroppen, något som vi förmodar sätter en vis ton på hela deras insats. Det kan helt enkelt smälla lite från detta lite mer ruffiga engelska lag än vad Tottenham vanligtvis möter i Premier League.

På sin resa fram till den fjärde omgången har laget slagit ut Leeds United, vilket får ses som en god skalp. Det var å andra sidan en märklig match där ett mycket b-betonat Leeds United inte alls gick att känna igen, samtidigt som hemmalaget krigade stort.

Tottenham vill vinna det här

Tottenham har säkerligen inställning att försöka vinna matchen då FA-cupen trots allt är en av få reella titelchanser som finns kvar för klubben. Fokus ligger självklart på ligaspelet med Champions League som härligt kittlande sidoutmaning, men allt annat än avancemang här är ett fiasko. Därför räknar vi med ett Spurs som tar tag i matchen och som förmodligen för den samma konsekvent.

Rodney Paradise, som är tränare för Newport County, hoppas skaka liv i sitt lag för att göra ytterligare en fin insats i den här turneringen. Nu får han dock klara sig utan skadade spelarna Sean Rigg och Marlon Jackson. Å andra sidan hoppas han att Joss Labadie och Matthew Dolan åter är tillgängliga.

Mauricio Pochettino hoppas att Christian Eriksen och målvakten Hugo Lloris är krya igen efter sjukdom. I övrigt väntas ett par spelare som fått nöta en del bänk ta plats här, medan Toby Alderweireld sparas igen. Danny Rose är också otillgänglig.

Vi räknar som sagt med ett taggat hemmalag som smäller på ordentligt. Förmodligen hamnar de också i underläge och väl där kommer desperationen kicka in. Ett och annat kort lär landa.

Newport County -0,5 kort (det vill säga få fler kort än Spurs) spelas till 1,95 gånger krämen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Newport County -0,5 kort
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Beter (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, lördag 27/1
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: