24 oktober 2018 club brugge as monaco speltips champions league

Speltips inför Nice – Monaco 9/10: Måltankar från kvartsfinalen

Coupe de la Ligue, en av de franska cuperna, är framme vid kvartsfinalerna och den, på förhand, mest intressanta och heta spelas mellan Nice och Monaco. Allianz Riviera ska den utspelas på och därifrån ställer vi ut ett målspel till lockande siffror.

Åtta ska bli till fyra, när det väntar kvartsfinaler under veckan.

Här ser säkert klubbar som Nice och Monaco chansen till en titel, när Paris Saint-Germain, som för den delen också lever kvar i cupspelet, är helt dominanta i serien. Finns inte på världskartan att de sjabblar bort det där. Annat är det med cupen.

I seriespelet är Nice därtill, fastän de är placerade sexa, en bit borta från Europaplatserna – och där uppe ska det väl vara lite väl tufft att konkurrera på allvar? Addera på det att de åkte ur franska cupen förra veckan, via en 0-1-förlust mot Toulouse.

Monaco är franska seriemästare. Det här spelåret ser dock PSG, som nämnt, för starka ut och fokus blir att behålla den platsen de står på där. Lyon flåsar dem i nacken, med enbart målskillnaden som skillnad.

Målgaranti med Monaco

Offensivt håller Monaco absolut toppklass. Även bakom Radamel Falcao, som är en målmaskin utan dess like, finns det kvalitet i mängder. Oavsett hur mycket – eller ens om – det roteras finns kapacitet att ställa riktigt jobbiga frågor till Nices försvar.

Målgaranti där? Kanske inte, men stora chanser att hitta nätet ska de ha, Monaco.

Men den offensiva spelstilen har också ett annat pris – det blir ofta öppna dörrar bakåt i banan, även om det blivit en del hållna nollor här och där.

Nice borta är en tuff match. De har, på hemmaplan, målat i tio av de 11 senaste matcherna och vunnit de flesta av de senare i den raden. Utnyttjar omställningssituationerna väl? Ytorna kommer finnas.

Att ta position före startelvorna är presenterade är lite vågat och de som vill kan avvakta dessa – med risken att oddsen slashas. Vi tar position redan nu.

Båda lagen gör mål – ja plockas till 1,74 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 21:00, tisdag 9/1
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 29%
X: 29%
2: 45%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 50%