Speltips inför Nordsjälland – Partizan 9/8: Måltankar från Farum Park

Spelbloggare Publicerat: 9 August 2018

Nordsjälland kastade först ut AIK ur Europa League-kvalet och nästa hinder står serbiska Partizan för. Matchen förväntar vi oss bli av hård och tajt karaktär. Två lag som gärna inte går bort sig.

Annons:

En 1-0-vinst såväl borta som hemma. Nordsjälland, som underdogs, skickade ut AIK med huvudet före ur det här Europa League-kvalet. Två mycket starka prestationer, särskilt ur aspekten försvarsspelet. Innan dess var det nordirländska Cliftonville som passerades, i jakten på en EL-plats.

Vad som är uppseendeväckande med Nordsjälland, är hur de konsekvent satsar ungt och på talang. Lagets äldste spelare är 27 år. De allra flesta är under eller strax omkring 20-strecket. Detta till trots löste de en tredjeplats i förra årets danska seriespel. Lite sämre pågående säsong inletts, om än helt okej, med 1-2-1 i resultatraden.

Gällande den serbiska klubbfotbollen handlar det mer eller mindre bara om just Partizan samt klassiska Röda Stjärnan. Tre matcher in i seriespelet står facit i fyra pinnar, en vinst, ett kryss och en förlust, också är en besvikelse.

Desto bättre har utdelningen varit i Europa League-kvalet, om än med lite halvdant motstånd på vägen. Rudar, från Montenegro, krossades med tennissiffrorna 6-0 över två möten, innan det blev en tät historia mot litauiska Trakai: 1-0 hemma och 1-1 borta. Då fick man även en utvisad i bortamötet, i en kritisk period av matchen.

Paf sticker ut hakan

Att det är fördel Nordsjälland i den här matchen specifikt, dock knapp, är svårt att diskutera emot. Att hitta spelvärde på den typen av marknaden, resultatmarknaderna, är svårt. Ser oddssättarna som ute på helt rätt spår.

Målen är istället det som hamnar i strålkastarljuset – och detta tack vare ett oddsutstick från bland andra Paf.

Efter mötena med AIK är det uppenbart att man inte ska luras av Nordsjällandsspelarnas unga ålder; att det bara skulle vara fart och fläkt. Nollan hölls i båda möten och försvarsspelet har i allmänhet sett lovande ut på sistone. Fyra av de fem senaste matcherna har klivit under standardmållinan på 2,5 mål.

På pappret är Partizan den starkare parten av dessa två, men de har inte alls imponerat och kvalmötet mot Trakai lovar inte mycket inför framtiden. Tror på ett konservativt Partizan här, som fokuserar främst på att hålla tätt – för att sätta in dolkstöten på hemmaplan.

Kombinerat med ett avtrubbat anfallsspel – och helt acceptabelt försvarsspel – från serberna, talar det mesta för en lite mer tillknäppt match på Farum Park. Observera att Partizan har fem raka matcher under 2,5 mål. Fyra av dem under 1,5.

Underspelet tas till 1,80x hos Paf – ett odds de sticker ut med och som kan justeras till närmare avspark.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 19:45, torsdag 9/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.