Speltips inför Norwich – Chelsea 6/1: Sent FA-cupmöte

Simon Pålsson Publicerat: 6 January 2018

Kvällsmatchen från FA-cupen spelas mellan Norwich och Chelsea, där det på förhand inte finns särskilt mycket som talar för en intensiv historia i termer av mål.

FA-cupen rullar vidare hela den här helgen och på Carrow Road ska det minsann bli ett hett möte mellan Norwich och Chelsea. Här tycker vi att spelbolagen är väldigt snett på det redan innan.

Trots att det här är den enda sena matchen – det vill säga den match som spelas på kvällen – från hela FA-cupomgången på lördagen tycker vi inte att det finns någon större anledning att förvänta sig för mycket vad gäller underhållning. Helt ärligt lär inte något av lagen förta sig mer än nödvändigt.

För Norwich gäller det att med näbbar och klor försöka äta ikapp det gap som nu har skapats upp till toppen i Championship. Chelsea å sin sida har utan tvekan sitt fokus på ligaspelet, inte minst då Antonio Conte som bekant sitter på en tämligen tunn trupp. Det finns en tydlig prioriteringsordning och där kommer inte FA-cupen högst upp, tror vi.

Willian, Pedro, Danny Drinkwater, Kennedy, Davide Zappacosta, Ethan Ampadu, Michy Batshuayi, Antonio Rudiger och Willy Caballero är en drös spelare som väntas få speltid här. Det är i för sig inga dåliga ersättare, men det blir ett annorlunda Chelsea som ställs på benen.

Spelbolagen överskattas målen

Norwich har tämligen god form och kommer till matchen med tre raka utan förlust. Ser vi till hela säsongen har problemet varit offensiven. 26 gjorda mål på 26 matcher räcker inte långt i intensiva Championship. Visserligen är 31 insläppta in så illa, men ska det till en klättring krävs en offensiv uppryckning.

Hur som haver ser vi här ett lag som inte är det offensivt starkaste mot ett gästande lag som troligen saknar motivation, den där riktiga spetsen och som inte heller har för vana att spela målexplosioner till matcher. Det finns alltså mycket som talar för målsnålt.

Under 3 mål (asian handicap) synas till 1,75 gånger lördagsgodiset hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål i matchen. 0-2 känns väldigt troligt.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, lördag 6/1
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: