22 augusti 2018 Norwich Preston Speltips

Speltips inför Norwich – Preston 22/8: Mål, mål, mål!

Norwich City läcker som ett såll och har inte alls fått till det i starten av årets Championship. Mot ett fullt kapabelt Preston North End kan desperationen slå till ytterligare, varpå målen ser ut att vara nära till hands.

Annons:

Näst flest insläppta mål, och då med flera konkurrenter som spelat en match mer. Ett kryss och två förluster. Man kan enkelt slå fast att Norwich inte fått den start som de hade velat få i årets Championship. För att uttrycka det i klarspråk: katastrof. Det kan nästan bara bli bättre.

Detta var också efter en relativt lovande premiär, där de med nöd och näppe fixade ett kryss i bortamötet med Birmingham City. Därefter: 3-4 i baken mot West Bromwich Albion och därefter 1-2 mot Sheffield United.

Även Preston är i en liten nedåtspiral, om än inte alls lika uppenbar som den är för Norwich. Premiären vann de med 1-0 över Queens Park Rangers, för att sedan förlora med de omvända siffrorna mot Swansea City och till sist spela 2-2 när Stoke City besökte dem på Deepdale Stadium. Sticker varken ut åt det ena eller andra hållet.

Delvis kan Norwichs fiaskostart eventuellt förklaras i den välfyllda skadelistan. Här är den prydd av Emiliano Buendía, Mario Vrancic, Felix Passlack, Ivo Pinto, Nélson Oliveira och eventuellt Kenny McLean. Gästerna saknar Sean Maguire samt Billy Bodin.

Dubbelt upp för målspelet

Vad som händer i Norwichs defensiva struktur, det är svårt att sia. Oavsett vad – det är total katastrof: åtta insläppta mål på tre matcher och trots sex framåt har det alltså bara blivit en inkasserad pinne hittills.

Till följd av de uteblivna poängen blir desperation ett rimligt symptom – något som kan falla ut såväl bra som illa. Med en intensifierad jakt på poängen, läs: fortsatt framåtlutat spel, borde målen återigen vara nära till hands.

Nu kommer också Preston från en insats som oroar lite smått, i alla fall defensivt. Hemma mot ett kallt Stoke släpptes alltså två mål in, lika många som det blev framåt. Stundtals väldigt ihåligt.

Kort och enkelt: här kan dörrarna öppnas upp på glänt… Full rulle!

Gillar starkt vilka siffror som ställs ut för de olika målspelen och klipper till på över 2,5 strutar till dubbla insatsen, som presenteras av flera olika bookies, däribland Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, onsdag 22/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.