29 augusti 2018 Nottingham Forest Newcastle Speltips

Speltips inför Nottingham Forest – Newcastle 29/8: Öppet cupmöte

Flera matcher har avverkats och fler ska avverkas i Ligacupen under veckan. Onsdagens match i fokus blir den mellan Nottingham Forest och Newcastle United, från vilken kvällens speltips hämtas från målmarknaden.

Annons:

Det är allt annat än en prioriterad cup och således en skrälltät sådan. Kan vi få en sådan när Nottingham Forest står för värdskapet mot Newcastle på City Ground, månne?

Trots att Nottingham huserar i Championship och Newcastle i Premier League ses matchen som närmast helt öppen, med de sistnämnda som knappa favoriter. Det kan vara en indikation på att matchen inte tas på blodigast möjliga allvar från ”The Magpies” – och man kan förstå varför.

Newcastle har ett fruktansvärt tufft schema i upptakten av Premier League och med endast en pinne inkasserad på de tre inledande matcherna, blir det svårt att hålla flera bollar i luften. Det här året ska kontraktet i finrummet säkras. Punkt.

Ser vi till Nottingham har de faktiskt inte förlorat en enda av de fem spelade Championshipmatcherna, men hela fyra av dessa har slutat i oavgjort utfall, varpå de inte förmått att lyfta i tabellen. Klubben har som målbild att utmana om uppflyttningsplatserna, men då kommer det krävas mer.

På Forest frånvarolista återfinns Adléne Guédioura, Sam Byram samt Jordan Smith. Gästerna har Javier Manquillo, Florian Lejeune, Jamaal Lascelles samt eventuellt Jonjo Shelbet indisponibla.

BLGM-spelet plockas

Förutom de avbräcken som stör Newcastle, kan vi vänta oss rätt kraftig rotation för deras del. Som nämnt: Premier League och striden för nytt kontrakt där är helt prioriterad. Dessutom ser det lite sisådär ut med formen…

Med andra ord: ett Newcastle som tar lite lättare på uppgiften? Därmed ökar främst skrällchansen, men även målmöjligheterna.

Nottingham har fått snurr på anfallsspelet, medan det är desto mer ihåligt bakåt i banan, och kommer från två raka 2-2-matcher i Championship. Fyra av de fem matcherna har också innehållit mål åt båda håll.

Vi tänker oss att Nottingham kommer ut med hög energi inför hemmapubliken; att de försöker trumma på, hålla tempot uppe och jaga målen. Då är dock risken överhängande att det slår tillbaka på dem vid minst ett tillfälle.

Båda lagen gör mål spelas till 1,77 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, onsdag 29/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.