19 februari 2019 west bromwich speltips odds betting champions qpr

Speltips inför Nottingham Forest – West Bromwich 7/8: Viktigt med bra start

Efter poängtapp i premiäromgången jagar både Nottingham Forest och West Bromwich en trepoängare i tisdagens möte i Championship.

Annons:

Den mycket intensiva premiäromgången i Championship är över, men matcherna fortsätter på tisdagen när två lag med toppambitioner gör upp i ett aktat möte. Nottingham Forest står som värd när West Bromwich gör comeback i Championship.

Förra säsongen var en klar missräkning för laget, som efter en svag inledning på säsongen aldrig kunde rädda upp den skrala poängskörden i Premier League. Det gjorde att laget inte kunde nå ett nytt kontrakt och därmed inte spelar bland de stora elefanterna den här säsongen. En klar missräkning.

Under sommaren har det hänt en del i truppen hos WBA och mest troligt kommer även spelare som Nacer Chadli och Solomon Rondon att lämna klubben då ingen av spelarna finns med i tisdagens matchtrupp. Å andra sidan disponeras det fortfarande över en stark spelartrupp i West Bromwich och om motivationen väl är på plats bör det här vara ett lag för toppstriden.

Spel på målmarknaden

Nottingham Forest har visat fin form under försäsongen och öppnade dessutom Championship på ett helt okej sätt med 1-1 borta mot Bristol City. Nu väntar den andra omgången och hemmapremiär, varpå laget lär vara mer ännu mer taggade.

Mot Bristol City gick laget för vinsten trots bortaplan och väl inför sin hemmapublik kan vi inte tänka oss en annan inställning.

West Bromwich förlorade sin premiär hemma mot svårspelade Bolton, en match som slutade 1-2, och nu bör revanschlustan vara stor. Trots att det ska spelas milslångt med matcher i Championship gäller det att få en bra start, varpå vi räknar med att gästerna går för trepoängaren här. Det borde öppna för en svängig matchbild.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  20:45, tisdag 7/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.