1 maj 2018 Real Madrid Bayern München speltips Champions League

Speltips inför Numancia – Real Madrid 4/1: Enkel vinst väntar

Efter den tunga käftsmällen mot FC Barcelona är det ett blodtörstigt Real Madrid som spelar cupmatch på torsdagskvällen. Det lär Numancia få sota ordentligt för.

Copa del Rey sticker in med sina åttondelsfinaler så här i början av 2018 och självklart finns de stora lagen med och krigar om en plats i kvartsfinalerna. Real Madrid möter Numancia från Segunda Division i ett dubbelmöte och börjar på bortaplan.

Som vanligt i den här turneringen tar sig de stora lagen vidare utan att imponera särskilt mycket och ofta är det ganska avslagna tillställningar faktiskt. Inte sällan får vi se lagen avgöra i det första mötet med ett par mål, för att sedan slå av på takten ordentligt i returmötet.

Real Madrid har tagit sig vidare utan att anstränga sig mer än nödvändigt så här långt och troligen satsar de på något liknande den här gången. Det finns dock en faktor vi tror kan spela in just i den här matchen och det är huvudstadslagets senaste drabbning. Då blev det nämligen en tung förlust hemma mot FC Barcelona, något som garanterat sitter i än. Förmodligen vill Zinedine Zidane och spelarna studsa tillbaka direkt med en seger. Det skulle kunna ge lite nödvändig positiv energi till laget.

Numancia prioriterar ligaspelet

Cupspelet är ofta mer intressant för de mindre lagen som får chansen att mäta sina krafter med några storlag. Dessutom är det alltid kul att få lag som Real Madrid på besök till sin hemmaplan och sin hemmapublik. Det gör att de mindre lagen ofta är lite mer motiverade. Inför det här mötet känns det dock som att Numancia – som är medvetna om den mikroskopiska chansen att skrälla här, speciellt då det rör sig ett dubbelmöte – dock har sina huvudsakliga tankar på annat håll.

Drömmen är att ta sig upp till La Liga och med tanke på att laget nu ligger femma, med samma poäng som trean, i Segunda Division är den möjligheten ganska god. Ett cupspel är i ärlighetens namn inte positivt för laget i det här skedet av säsongen.

Visserligen har laget tagit sig till åttondelsfinal efter ett par tunga matcher, som att slå ut Malaga i förra omgången. Nu skiljer det sig dock väldigt mycket på Malaga 2017 och det Real Madrid som nu gästar.

Det är oklart vilket lag Real Madrid sätter på benen, men det finns flera faktorer som talar för att Real Madrid gärna åker hem med en komfortabel vinst här. Om de vill är det förmodligen precis vad de gör. Därför spelar vi Real Madrid -1,5 till anmärkningsvärt höga 1,72 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Real Madrid -1,5
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, torsdag 4/1
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 8%
X: 14%
2: 81%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 33%