Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips inför Nyköping – Rynninge 6/6: Galet skrällodds

Skrälloddsen känns rejält överdrivna när Nyköping och Rynninge möter varandra i Norrettan under onsdagskvällen och vi vill inte vara sena att klippa till. Speltips, odds och allt inför matchen tar ni del av här.

Vilken smällkaramell! Rynninge kommer från årets hittills bästa prestation, när de sent vände 0-1 och vann med 2-1 över Syrianska hemma på Grenadjärvallen. Kvitteringsbaljan kom i den 86:e minuten och det som blev spiken i kistan så sent som i den andra stopptidsminuten.

Och annat än att det var rättvist kan inte påstås. Motståndarna må ha öppnat matchen bäst, spräckte också nollan tidigt, men med tiden jämnade Rynninge ut spelet – för att i den andra halvleken bli rentav dominanta.

Konrad Gustafsson, som är en så viktig pjäs för Rynninge, kommer allt närmare speldugligt skick och har tränat under veckan, men här får han återigen stå åt sidan. Avbräck, förstås.

Mindre att glädjas över har Nyköping, som efter en lovande seriestart fallit ihop platt. De fem senaste matcherna? Blott en vunnen och fyra förlorade. Nio matcher in i Norrettan är snittet på en inkasserad pinne per match, varpå botten kryper allt närmare. Nu har de till och med krupit ner på kvalplats, med målskillnaden som håller dem nedanför säker mark.

För Nyköping är Lennart Johansson indisponibel efter att ha fått syna det röda kortet bara minuter in i sitt inhopp mot Sollentuna senast – en match som förlorades med 0-1.

Formsvagt mot formstarkt

Att Nyköping är nere och snuddar på siffror under dubbla insatsen för att vinna matchen – hur fel kan de vara ute? Ganska självklart att då ta position åt andra hållet.

Problemen som Nyköping dras med just nu är stora och det är klart att pressen tilltar på dem, när de kommit att bli svårt beblandade i seriens bottenstrid och förlorat fyra av de fem senaste matcherna.

Av matchen att döma senast, mot Sollentuna, en 0-1-förlust, skapades en hel del i den första halvleken – för att orken sedermera tvinade. Tajta förluster som sådana tär alltid hårt på självförtroendet.

Rynninge har fått ett rejält lyft i tabellen och nu vunnit två raka matcher, sist när 0-1 vändes till 2-1 sent mot ett stjärnspäckat Syrianska. Den andra halvleken var extremt väl utförd och segern inte på något vis orättvis. Innan dess värjdes Team Thoren undan med tre mål mot ett.

Bortaoddsen är närmast löjligt höga och 3,30 gånger pengarna för den raka tvåan är alldeles för bra för att inte testa. Platsen är Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Rynninge vinner, rak tvåa
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 16:00, onsdag 6/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.