21 juli 2018 Östersund Trelleborg Speltips

Speltips inför Östersund – Trelleborg 21/7: Inga konstigheter…

Det har blivit en del tuffa spelartapp för Östersund under uppehållet, men känslan är fortfarande relativt positiv och mot ett skadeskjutet och ytterst begränsat Trelleborg ska det rimligtvis bara bli tre pinnar.

Annons:

Gramham Potter och hans stab lämnade under uppehållet. Flera framstående spelare likaså. Redan under våren hade Östersund problem, innan man fick upp farten före uppehållet, och även efter det har standarden kunnat vidarehållas.

Ett orosmoln är att Saman Ghoddos, som räddade en pinne mot MFF senast, fortfarande är starkt eftertraktad runtom i Europa och han kommer med största sannolikhet lämna klubben inom kort. Här ser det dock ut att bli spel.

1-1-krysset borta mot Malmö FF förra veckan var det första tappet efter fyra uppradade vinster samt den sjätte raka matchen utan förlust. Plötsligt är ÖFK nu placerade på seriens femteplats och har därmed känn på platserna ut i Europa.

Gästerna är det, såklart, annorlunda om. De är nykomlingar i Allsvenskan, har ett av seriens tunnaste material och har ansetts som en av de främsta i riskzonen att på nytt slussas ner i Superettan.

Och allt detta till trots är skåningarna faktiskt ovanför strecket, med 12 inkasserade pinnar på 13 matcher och med det två ner till kvalplatsen samt Brommapojkarna på den. Bottenkvartetten, bestående av just Trelleborg, Brommapojkarna, Dalkurd och Sirius, ser närmast rekordsvag ut i årets Allsvenskan.

Klart favoritskap

Man kan inte sopa under mattan med att ÖFK:s kryss mot Malmö FF var en ren och skär bonus. Stort flyt inblandat. Långtifrån välförtjänt.

Å andra sidan: att undvika förlora borta mot mästarna är fantastiskt starkt och dessförinnan värjdes Hammarby undan med 2-1 – på bortaplan. Det var den fjärde raka trean då. Formen är hittad och spelarförlusterna har ännu inte verkat sätta direkta spår. Kanske mår man till och med lite bra av en nystart?

Nu spelas matchen på hemmaplan, konstgräs, och då får Trelleborg, som är klassen klart sämre, stora problem. Undertecknad har svårt att se dem undvika förlora överhuvudtaget.

Att Trelleborg dessutom tappat en spelare som Dennis Hadzikadunic tar också hårt på dem. Förutom det är Salif Camara Jönsson, Mattias Håkansson och Lasse Nielsen borta. De två förstnämnda skadade och den sistnämnda avstängd. Addera också viss osäkerhet runt Albin Nilsson.

Skadeskjutet. Ur form. På konstgräs. Mot ett formstarkt motstånd. Som nämnt: får åker TFF hem lottlösa…

Östersund -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – tas till 1,64x hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Östersund -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,64 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 16:00, lördag 21/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.