Speltips Portimonense Benfica 10 juni 2020

Speltips inför PAOK – Benfica 29/8: Målpolletter slussas in

Det blir en speltipsrepris från möte nummer ett, inför returen mellan PAOK och Benfica i Champions League-playoffet. Frågeställningen: blir det målrikt eller målsnålt?

Annons:

Precis som väntat var det Benfica som styrde och ställde i Lissabon. De fick också in matchens första mål precis före halvtidsvilan, via en straffspark, men där stannade det och i den senare delen av matchen fick PAOK in vad som blev slutresultatet, 1-1. Inhoppande Amr Warda var det som fick fira då.

Givetvis var det här ett fantastiskt resultat för PAOK – mot ett, på pappret, starkare Benfica och på bortaplan. Inte bara undviken förlust, utan även ett bortamål som stärker dem.

Knappa favoriter räknas ändock Benfica fortfarande som, av oddssättarna, och det kan man kanske köpa, med tanke på att vissa skillnader ändå ska råda och att de har stor erfarenhet av Europaspel.

Ett störmoment för Benfica är att anfallsspjutet Jonas, skadad, ännu inte är redo att komma in i spel. Han har varit den stora stjärnan i klubben de senaste åren och antecknades exempelvis för 34 strutar på 30 matcher, varav 29 från start, i den senaste upplagan av Primeira Liga. Men bredd, det finns…

PAOK har sett överraskande starka ut under CL-kvalet – kanske det främsta utropstecknet? – när Basel skickats ut med huvudet före, Spartak Moskva värjts undan och nu med det starka bortaresultatet mot Benfica. Helgens premiär i den inhemska serien vanns därtill med 1-0, över Asteras Tripolis.

Rimligt målspel

Förra veckans möte dessa två emellan, i Portugal, slutade 1-1 och vårt underspel på 2,5-målslinan prickade således in perfekt till dubbla insatsen.

Nu får vi inte ett lika uppskruvat odds, men det kan enkelt förklaras med situationen som råder och det resultat som finns att spela på. Värdet är fortfarande där och det är bara att ta position, helt enkelt.

Vid matchstart är PAOK vidare, på fler bortamål, och det kan komma att påverka upptakten av det hela åt det mer tillknäppta hållet. Två lag som från start helst inte vill gå bort sig; tar det säkra före det osäkra. Benfica har såklart också enorm respekt för motståndarna och för vad de levererat.

Sedan ska det värderas in att Benfica fortfarande har anfallaren Jonas borta. Med det förloras påträffande mycket spets. Laget har också fyra raka matcher under 2,5 mål och båda mötena mot Fenerbahce i den tredje kvalrundan hamnade under dito. Även PAOK:s tre senaste matcher har stannat på max två fullträffar.

1,83 x insatsen för undern? Det köper vi direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kronor i välkomstbonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 29/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.