Speltips Strasborg PSG

Speltips inför Paris Saint-Germain – AS Monaco 4/8: Franska supercupen

Den stora frågan är om favoritskapet inte blivit lite väl stort när Paris Saint-Germain tar sig an AS Monaco i säsongens första tävlingsmatch.

Annons:

Efter att den europeiska toppfotbollen legat lite i dvala under sommaren är det äntligen dags att smyga igång med de riktigt heta matcherna runt om i Europa igen. Nu siktar vi mot fransk mark där Paris Saint-Germain gör upp med AS Monaco i årets första prestigefulla möte i Frankrike.

Det handlar om den franska supercupen, där förra årets två mest framstående lag resultatmässigt (i den inhemska fotbollen) gör upp i det som är säsongens första tävlingsmatch och där en titel dessutom ligger i potten. Det bör väl redan nu understrykas att just titeln inte brukar värderas särskilt högt, men att det snarare handlar om prestigen att inte förlora mot en toppkonkurrent.

Just den här gången blir det nog lite annorlunda. Då VM-sommaren förskjutit lagens försäsonger kommer inte alla stora spelare till spel så här tidigt, någonting som onekligen sätter sin prägel på matchen.

Överdriven favorit

Enligt spelbolagen är Paris Saint-Germain enormt stora favoriter och det raka spelet finns till runt 1,65 gånger pengarna. Med fullt manskap och alla tunga stjärnor på planen samtidigt vore det ett mycket bra odds, men med tanke på vilka spelare som inte startar matchen känns det helt uteslutet med ett sådant spel.

Edinson Cavani är fortsatt skadad efter VM 2018, samtidigt som Neymar är högst tveksam till spel. Lägg till att Kylian Mbappé inte är med laget ännu efter att ha plockat VM-guld så sent som för ett par veckor sedan. Det gör att offensiven har strippats på sina tre bästa spelare. Det ska inte underskattas.

AS Monaco saknar också ett par tunga spelare, inte minst i offensiven. Djibril Sidibe, Adama Traoré och Daniljel Subasic är tre spelare som inte kommer till spel. Bara för att nämna några. Falcao lär av allt att döma inte heller komma till spel.

Det gör att vi tror på en mer målsnål historia än vad spelbolagen väntar sig.

Under 3,5 mål spelas till 1,65 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  14:00, lördag 4/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.