18 november 2019 Irland Danmark Speltips

Speltips inför Peru – Danmark 16/6: Ångestpremiär och nyckelmatch

En premiär i klassiska tecken – krampaktig, tillknäppt och målsnål? Det är vartåt vi lutar inför Peru – Danmark, som direkt ser ut som en nyckelmatch.

Annons:

Direkt på det! Grupp C står inför vad som inte kan påstås vara annat än en nyckelmatch redan i premiären: Peru och Danmark, som väntas vara de som får slåss om andraplatsen, vilken leder till slutspel, ryker samman.

Före matchen står Frankrike mot Australien, vilka är de två övriga nationerna i gruppen, på schemat. De är rena motpolerna och på varsin sida om dessa två, ur kvalitetssynpunkt, som ser desto jämnare ut.

Att åka på en förlust här vore med andra ord förödande medan ett kryss mycket väl skulle kunna innebära att det hela landar i en målskillnadshistoria i slutändan. Frågan är då: är viljan att vinna större än rädslan att förlora, eller tvärtom?

Den allmänna uppfattningen, när man jämför mellan Peru och Danmark, är att de senare nämnda ska vara bättre. På pappret är kanske fallet så också, men sättet som Peru fått ihop det hela på är tokimponerande.

Kvalspelet blev det en femteplats i, före Chile och precis bakom Colombia samt Argentina, samt sedan vidare via kval mot Nya Zeeland, och alla matcher inräknade har de inte förlorat på 15 raka.

Danmark kom även de hit via playoff, precis som Peru, efter att ha blivit tvåa i deras kval. Ett starkt Polen råddes inte på, men resten av konkurrenterna var en bit på efterkälken. Väl i den sista fasen krossades Irland med 5-1 över 180 minuter.

Målsnålt att vänta

En premiär.
En match som inte får förloras.
Ett Peru som inte torskat på 15 matcher.
Ett Danmark som inte släppt in mål på fyra matcher.

Ja, ni förstår kanske redan vartåt det barkar? Här blir det målsnålt, tror vi bestämt! På sätt och vis en klassisk premiärmatch, men nu med flera faktorer som spelar in och stärker vår tro på att det kommer att bli tillknäppt.

Danmark har visat prov på stor samspelthet, ett uppoffrande och effektivt försvarsspel. På de 12 kvalmatcherna, playoffet inräknat, släpptes endast nio mål in och inte ett enda mål är insläppt på de fyra senaste vänskapsmatcherna inför mästerskapet och alla har klivit under 2,5 mål. Då har de mött starkt motstånd i Sverige, Chile, Mexiko och Panama.

Även Peru har fått ihop det väl; är svårhanterade för motståndarna, har 15 förlustfria matcher uppradade och bara släppt in ett mål på de sju senaste matcherna. Genrepet, som spelades mot Sverige, slutade mållöst.

Oddset ser kanske inte jättesexigt ut, men underspelet på 2,5-målslinan känns mycket bra till 1,66 gånger pengarna.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – 100% vinstboost upp till 5 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,66 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 18:00, lördag 16/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.