5 juli 2019 LA Galaxy Toronto Speltips

Speltips inför Philadelphia Union – LA Galaxy 22/7: Makabert överodds

Ett makabert överodds är identifierat i amerikanska Major League Soccer. Här kan det kosta dyrt att avvakta oddsrörelser och därför bör spelet tas snabbast möjligt.

Annons:

Det händer saker i Zlatan Ibrahimovics LA Galaxy, med liksom utan supersvensken medverkande. Grundseriematcherna på konstgräs kommer han nämligen inte medverka i och det har också varit orsaken till den oregelbundna frånvaron som varit. Här och nu är han med i truppen, redo att sätta avtryck.

Med sex förlustfria matcher uppradade, tre vunna och tre kryss, har LA Galaxy nu hittat till Western Conferences slutspelsområde, trots den så illavarslande starten och dipparna som varit. Det tyder ändå på att det finns en styrka och att laget är konkurrenskraftigt.

Philadelphia Union spelar i Eastern Conference och skulle vilja ha ut mer av sitt material. De hittas en plats och tre pinnhål nedanför åtråvärda topp sex, men har exempelvis två matcher färre spelade än Montreal Impact precis ovanför.

Inför matchen har Philadelphia Josh Yaro osäker för spel. Annars rapporteras hela truppen vara intakt. Gästerna har desto större problem på truppfronten; Perry Kitchen och Ashley Cole avstängda, Rolf Feltscher skadad samt Sebastian Lletget tveksam för spel. Behövs med andra ord städas om en del i startelvan.

Stark dubbelchans

Mer finns kanske att hämta i Philadelphia Union, men vi får samtidigt beakta dem som de presterar just nu och har presterat under spelåret som helhet.

Det första problemet: ojämnheten. Upp och ner. När de väl vinner, blir det ofta med en herrans massa mål framåt, för att veckan efter det bli nollade och förlora. Så är det såväl på hemma- som bortaplan.

De sex senaste matcherna har också renderat i fyra förluster och två vinster. Med det är det närmast omöjligt att inte heller se dem som en favorit i stor fara.

Gästerna har nu tillbaka Zlatan Ibrahimovic och den senaste tiden har det sett mycket bra ut. Sex förlustfria matcher och 5-3-1 i resultatraden över en något längre tidsintervall. Avbräcken här till trots – kan vinna? Liten chans, absolut. Undvika att förlora? Mycket sannolikt.

Vi synar dubbelchansen X2 till exakt dubbla insatsen hos Betway och där hittar vi spelvärde runt 15-20 punkter neråt.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 01:00, söndag 22/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.