14 oktober 2018 Polen Italien Speltips

Speltips inför Polen – Chile 8/6: Spel från första halvlek

När Chile lämnar storstjärnor hemma är det toppchans för Polen, som vässar formen inför VM, att ställa till med problem för dem inför hemmapubliken i Poznan. Spelbloggare levererar er ett välsmakande speltips från den första halvleken.

ANNONS:

Att missa VM 2018 var en käftsmäll, ett fatalt fiasko, för Chile. Kvalspelet var hemskt utfört och då var det ett enkelt beslut att städa om på förbundskaptensposten, där colombianen Reinaldo Rueda fått förtroendet att åter sätta dem på världskartan.

Ännu har det blivit blandade resultat, bland annat en bortaseger över Sverige samt en förlust mot Rumänien, för Chile sedan dess och av vänskapsmatcher ska heller inte överdrivna slutsatser dras. Upp till bevis är det på allvar när de åter får spela tävlingsfotboll.

Inför den här matchen har det städats om en del i truppen. Stjärnor som Alexis Sanchez och Arturo Vidal, de två främsta spetsspelare, har fått semester och kommer inte medverka i matchen.

Polen hade inte minsta problem att avverka kvalspelet, där de förvisso fick flera tacksamma lotter och det har de även i mästerskapets gruppspel. Premiärmatchen spelas mot Senegal, därefter står Colombia och till sist Japan på menyn. Där ska det väl minst bli en andraplats och således slutspel?

Efter den här matchen, och innan mästerskapet, väntar dock först Litauen som sista uppgift till genrep. Givet är att det här blir den större värdemätaren.

Leder i halvtid

Ger Polen alla chanser att vinna den här matchen, men kanske specifikt den första halvleken. En snudd på helt ordinarie startelva borde vara att vänta från deras del, men som alltid i den här typen av matcher kommer det bytas friskt senare i matchen. Det påverkar förstås enormt.

Här står de även stärkta av hemmaplan – förvisso mot ett normalt slagkraftigt Chile, men deras problem är uppenbara och här lämnas de två främsta pjäserna i Alexis Sanchez och Arturo Vidal hemma. Rejält med klass som försvinner i och med det.

En annan faktor som spelar in är att Polen det facto har ett mästerskap att vässa formen inför, medan det bara handlar om en enkel vänskapsmatch för Chiles del. Vitt skilda approacher till den här 90-minutershistorien?

Med hänsyn till att förutsättningarna kan ändras senare i matchen spelar vi Polen att vinna den första halvleken till mycket lockande 2,63 x insatsen – ett marknadsledande odds som presenteras av Ladbrokes.

ANNONS:
  Rygga spelet hos Ladbrokes – Sätt in 1 000, spela för 2 000 kronor!

Pressade odds under VM – 1 000 kr bonus hos Ohmbet!

Ohmbet pressar upp oddsen under VM och som ny kund får du hela 1000 kr bonus just nu.

Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Polen vinner första halvlek
Odds: 2,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, fredag 8/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.