Speltips inför Polen – Colombia 24/6: Det luktar mål

Spelbloggare Publicerat: 24 June 2018

Som storfavoriter svek både Colombia och Polen stort i deras premiärmatcher av VM 2018 och nu är de lika pressade att vinna när de drabbar samman. Här har vi identifierat dagens bästa speltips.

Annons:

Colombia – Japan: 1-2
Polen – Senegal: 1-2

Vem kunde tro att dessa premiärmatcher skulle sluta på så sätt? Nu må varken Japan eller Senegal vara lättviktare till konkurrenter, men på pappret är det här i alla fall som är att värdera som tunnare. Två storfavoriter som föll.

Och nu, i den andra och näst sista matchen, är det stor press på nationerna att vinna här och nu. En förlust vore helt förödande och om så blir fallet för endera part, är åttondelen en bra bit borta…

Förutsättningarna – och eventuellt oddsen – kommer förstås påverkas mycket utav resultatet i matchen mellan just Japan och Senegal timmarna innan avsparken här. Den kan i viss mån, eventuellt, förändra approachen som dessa parter kommer till spel med, även om siktet måste vara på full pott.

Colombia fick redan i den tredje minuten mot Japan Carlos Sánchez utvisad, samt Japan i samma sekvens en straffspark som sedermera förvaltades. Därför kan den insatsen bli smått missvisande utifrån var de står. Här missar i alla fall Sánchez matchen.

Krysset oönskat

På pappret är Colombia absolut namnstarkare, men Polen ska heller inte underskattas.
Gemensamma faktorn för båda parter: att de offensiva kvalitéerna överordnar de defensiva sådana.

Hos Polen hittas inte minst ett namn som Robert Lewandowski. Finns mycket mer att hämta där, om vi ser till insatsen i premiären. Hos Colombia hittas bland andra James Rodriguez samt Radamel Falcao.

Och här är trean i sikte. Krysset räcker med största sannolikhet inte för att hålla hoppet stort i jakten på en åttondelsfinalplats. Det borde innebära öppna dörrar, med fart och fläkt – inte minst i den andra halvleken.

Gillar målmöjligheterna starkt här, mellan två offensivt kompetenta lag som inte kan vara tillfreds med ett kryss.

Över 2,5 mål är värt att ta till 2,15 gånger pengarna. Expekt med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:00, söndag 24/6
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Polen – Colombia

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.